Pred tri astro znaka je najlepša nedelja decembra: Sve im kreće nabolje

Foto:shutterstock

Decembarska čarolija!

Sedmicu počinjemo sa veoma korisnim tranzitom, Mesecom Bika, koji nam pomaže da uspostavimo raspoloženje tokom svih 7 dana. Osećamo se dobro u sopstvenoj koži i prilično smo samouvereni.

Ove nedelje ćemo još iskusiti pun Mesec u Blizancima, kao i Sunčevu opoziciju Mars, Veneru u Jarcu, Mesec u kvadratu Jupitera i Mesečev sekstil Uran.

Možda je bila nezgodna vožnja, ali smo prebrodili oluju, zar ne? Ovo su 3 znaka kojima sedmica koja dolazi donosi blagorodna saznanja i promene, piše Luftika.

Blizanci

Ono što će vas naterati da zaigrate „srećni ples“ ove nedelje je to što ćete konačno dobiti odgovor koji već dugo priželjkujete. Volite kada stvari legnu na svoje mesto i kada konačno možete razumeti zašto se određena stvar dogodila.

Ovo vam donosi završetak, i čini se da su tranziti koji vas prate ove nedelje tu da osiguraju da nema labavih krajeva. Hteli ste odgovor i sada ga imate.

Šta ćete raditi sa svojim znanjem zavisi od vas, ali ste veoma dobri u obradi stvari kao što su promena ili novost. Na neki način, ova nedelja vam pruža mentalno-emocionalni „siguran prostor“ koji ste tražili.

Ova nedelja je o prihvatanju pre svega sebe a onda i ljubavi baš onakva kakva jeste. Prihvatanje vas čini mudrijima, ne zaboravite.

Muškarac, žena, par, zima, zimska kapa
Foto: Shutterstock

Rak

Upravo sada, moglo bi vam koristiti malo mira, ljubavi i razumevanja, i na sreću, to je ono što ćete dobiti ove nedelje. Čini se da je vaše telo vrištalo upomoć dok ste vi ignorisali njegovu potrebu za odmorom.

Sada ste previše umorni da biste se potrudili da uradite mnogo, a pošto planete podržavaju odmor i razmišljanje, moći ćete da prestanete i dobijete odmor koji zaslužujete i koji vam je potreban.

Ovo će vas postaviti na novu putanju ka zdravom životu. Baš ono što vam je i trebalo! Sada ćete ući u Novu godinu sa namerom da bude najbolja ikada, u zdravlju i samopoštovanju. Ove nedelje ćete sami sebe naučiti najbolju lekciju ikada, a to je: „Zdravlje je bogatstvo“.

Foto: Shutterstock

Strelac

Ova nedelja će pokrenuti i vašu maštu i osećaj samopoštovanja. Verujte sopstvenim instinktima.

Vaša lekcija ove nedelje vam otvara oči da shvatite da morate da slušate samo ono što vam srce govori. Na vama je da verujete svojim osećanjima i uradite ono što želite prkos onome što vam svi drugi govore.

Vi jedini živite svoj život i ono što funkcioniše za drugu osobu nije nužno ono što radi i kod vas. Tokom ove nedelje ćete shvatiti tu ideju, zajedno sa načinom na koji svoje ideje da implementirate u budućnost.

Činjenica da se oslobađate konstante provere sopstvenih stavova sa idejama okoline, donosi vam pregršt samopouzdanja i lične sigurnosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram