Veliki horoskop za decembar: Spremite se za najluđi kraj godine

Foto: Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šta koji znak čeka do kraja godine?

Ovan

Ovnovi će tokom decembra biti usporeni. To je zato što će njihov planetarni vladar, Mars, nastaviti da čvrsto spava. Mogli bi da se osećaju kao da nailaze na blokade na svakom koraku, da su iscrpljeni ili frustrirani. Zato, ovo vreme treba da iskoristite za punjenje baterija, umesto da pokušavate da napravite velike korake, posebno u vezi sa komunikacijom. Srećni Jupiter, planeta čuda, ostaće veći deo meseca u vašem sektoru privatnosti.

Ovo će pojačati vašu intuiciju i psihičke sposobnosti i možda će vam omogućiti da se osećate kao da vas vodi anđeo čuvar. Jupiter se neće vratiti ovde 12 godina, tako da ako želite da privedete neke poslove ili ljubavne veze kraju ili čak da se ponovo spojite sa osobom ili situacijom iz vaše prošlosti – iskoristite mesec. Sledeći pun Mesec u vašem polju komunikacija stiže 7. decembra, što bi moglo doneti kulminaciju ili prekretnicu na poslovnom planu.

Bik

Decembar donosi još jedan kamenit put za Bikove. Već nedeljama ste osećali da moćni Mars spava u vašem polju finansija, donoseći kašnjenja i frustracije oko novca. Možda osećate napetost na poslu ili prilično brzo trošite značajne količine novca. Takođe, Jupiter nastavlja da pleše u vašem polju prijateljstava i težnji veći deo meseca. Društvena energija bi trebalo da zrači iz vas.

Pun Mesec u vašu finansijsku sferu stiže 7. decembra, što bi moglo doneti povišicu, ponudu za novi posao ili može dovesti do toga da za sobom ostavite jedan tok prihoda. Sledeće što treba pomenuti je da će Jupiter uskočiti u vašu zonu privatnosti od 20. decembra, i zadržaće se sve do 16. maja 2023. U ovom periodu probudiće sve vaše probleme iz prošlosti. Možda ćete biti više fokusirani na mir u ovom trenutku, a istovremeno se osećate vođeni univerzumom.

Blizanci

Očekuje vas još jedan izazovan mesec. Mars, planeta seksa, strasti i nagona nastavlja svoju nazadnu spiralu u vašem horoskopskom znaku. Zbog toga ćete se verovatno osećati posebno uznemireno i frustrirano, kao da ste iscrpljeni, da se suočavate sa sukobima i nailazite na prepreke na svakom koraku. Iskoristite ovo vreme da legnete i usredsredite na pronalazak duševnog mira. U ovom trenutku, nemojte reagovati u afektu. Takođe je važno naglasiti da Jupiter pliva kroz vaš sektor karijere veći deo meseca. Nagrade i priznanja mogu biti pri ruci, tako da je vreme da iskoristite mesec.

Nećete imati ovoliko sreće u svom profesionalnom životu više od jedne decenije. Sledeći, pun Mesec u vašem horoskopskom znaku stiže 7. decembra, što će vas staviti ispred i u centar svih dešavanja. Nakon toga, Jupiter se okreće u vaše polje ispunjenja od 20. decembra do 16. maja 2023. Ovo obezbeđuje aktivniji društveni život, kao i više mogućnosti da dostignete svoje iskrene težnje.

Rak

Decembar donosi olujno vreme za Rakove. Mars je još uvek retrogradan u vašem polju privatnosti i mentalnog zdravlja, tako da se možda osećate posebno pogubljeno u ovom trenutku. Opustite se i dajte sebi vremena da sve ide prirodnim tokom. Prepustite se univerzumu umesto da se borite protiv njega. Takođe, Jupiter vam može doneti i proširenje porodice.

Tokom meseca ćete dosta putovati, što poslovno, što privatno. Pun Mesec može dovesti do izuzetnog napretka u vašoj karijeri, te tako ne izbegavajte sastanke, čak i ako vam se učini da su bespotrebni. Dolazak Jupitera u vašu poslovnu sferu od 20. decembra do 16. maja 2023, biće veliki trenutak kada treba da iskoristite svaku priliku i krenete napred ka svojim najvećim ambicijama.

Lav

Decembar će učiniti da se osećate kao da puzite kroz mulj. Mars je i dalje retrogradan u vašem polju prijateljstva, što verovatno donosi napetost i frustraciju oko svih ovih tema. Ne reagujte u afektu i pokušajte da kontrolišete bes.

Pun Mesec u vašem društvenom polju pojavljuje se 7. decembra i tada ćete verovatno prisustvovati fantastičnom događaju koji će uticati da donesete veoma bitnu odluku za dalji život. Kasnije, Jupiter će se okretati u vašu zonu ekspanzije, što će vas podstaći da tražite nove horizonte, bilo da se radi o promeni posla ili mesta stanovanja. Nakon ovoga, 23. decembra stiže mlad Mesec u vašu zonu produktivnosti, što bi moglo da oživi brži tempo sa više odgovornosti, projekata i rutina koje ispunjavaju vaš raspored u nedeljama koje dolaze.

Devica

Ne tako sjajan mesec za Device. Moćni Mars će nastaviti svoju retrogradnost u vašoj profesionalnoj sferi, što će izazvati kašnjenja, frustracije i izazove u poslu. Slušajte autoritete i definitivno nemojte pokretati velike projekte. Jupiter će uticati na vaš ljubavni život, i na ovom polju vas očekuje posebna sreća.

Ako tražite pravog partnera, imaćete više prilika nekog ikada pre. Pun mesec stiže 7. decembra, naglašavajući i vaš profesionalni svet. Unapređenje, ponuda za novi posao ili odluka da se napusti trenutni, mogu se pojaviti u ovom trenutku. Nakon ovoga, Jupiter putuje u vašu zonu intimnosti i imovine od 20. decembra do 16. maja 2023. Ovo će doneti više energije između vas i drugih i moglo bi da poveća vaše investicije ili bogatstvo.

Vaga

Idite kroz mesec hladne glave, koliko god je to moguće. Mars će dovesti do kašnjenja i prepreka u svim sferama vašeg života. Nemojte se opterećivati – znajte da je ovo prikriveni blagoslov. Takođe, Jupiter nastavlja svoj ples u vašem sektoru produktivnosti veći deo meseca.

Ovo bi moglo poboljšati vaše zdravlje, kao i profesionalnu karijeru. Ako ste bez posla, imaćete više sreće da pronađete nešto sada. Sledeće napomene je pun Mesec, što bi moglo da dovede do rešavanja problema koji vas muče već odrešeno vreme. Nakon ovoga, Jupiter vam servira na tanjuru vašu srodnu dušu, te vas na ljubavnom planu očekuje posebna sreća.

Škorpija

Kraj 2023. biće manje vesela vožnja za Škorpije. Moćni Mars nastaviće da bude retrogradan u vašem sektoru intimnosti, imovine i investicija. Ovo je verovatno donelo napetost u odnosima ili čak izazvalo da trošite novac brže nego ikada. Takođe, Jupiter nastavlja da pleše u vašoj zoni strasti veći deo meseca.

Ovo će vam doneti više sreće u ljubavi. Samci bi uskoro mogli da upoznaju srodnu dušu ili da se zaljube. Ovo je najveća sreća koju ćete imati oko ovih stvari tokom dvanaest godina, i zato iskoristite. Zatim, pun Mesec u zoni vaše imovine i investicija donosi vam pomak sa mrtve tačke i veći priliv novca. Jupiter povoljno utiče na vaše zdravlje.

Strelac

Dobrodošli u rođendansku sezonu. Ovo doba godine čini da zablistate kao zvezda i omogućava vam da lakše upravljate svojim životom u pravcu koji želite. Međutim, takođe je važno napomenuti mnoge druge faktore koji se dešavaju ovog meseca. Mars, planeta seksa i strasti, nastaviće svoju retrogradnost u vašem polju partnerstva do sredine januara.

Ovo znači sukob, nevolje i distancu u vašim odnosima. Ako se frustracija pojavi, pristupite joj na blag način, a ne agresivno. Takođe, Jupiter će vam doneti više sreće tokom većeg dela meseca . Zatim, pun Mesec donosi prekretnicu u vašem ljubavnom odnosu. Ovo bi moglo da izazove vreme ujedinjenja ili vreme razdvajanja.

Jarac

Slede vam teške nedelje. Mars, planeta snage i energije, nastaviće da spava u vašem polju produktivnosti, što znači da bi moglo biti nekih frustracija i izazova oko zaposlenja, vaše rutine ili čak fizičkog zdravlja do sredine januara. Verovatno ćete se osećati veoma potrošeno, tako da ne pritiskajte previše i naučite da se odmarate. Jupiter nastavlja da se vrti kroz vaš sektor intelekta i komunikacija tokom većeg dela meseca.

Napredak oko ovih pitanja i obrazovanje bi trebalo da se poveća. Ako želite da se ponovo povežete ili zbližite sa komšijama, prijateljima ili braćom i sestrama, idealno je vreme. Pun Mesec neće naročito uticati na vašu svakodnevnu rutinu. Nakon ovoga, Jupiter donosi sreću u vaš dom od 20. decembra do 16. maja 2023. Poslednje što treba pomenuti je dolazak sezone rođendana koji počinje 21, pa skoristite ovo vreme da budete gospodar svoje sudbine.

Vodolija

Decembar će biti najsporiji mesec ove godine. Mars, planeta energije, nastaviće da bude retrogradna u vašem polju strasti, romantike i plodnosti. Sada ćete se verovatno naći u frustraciji i oko ljubavi.

Jupiter vam donosi veći priliv novca. Nakon ovoga, pun Mesec u vašu zonu strasti stiže blizu 7. decembra, pa će zato vaš ljubavni život da bude na vrhuncu o ovom periodu. Samci bi trebalo da iskoriste ovo vreme da potraže nekoga posebnog.

Ribe

Godina se završava nešto burnije nego što ste očekivali. Moćni Mars nastavlja da spava u vašem polju porodice, obećavajući frustracije i izazove oko kućnih ili porodičnih stvari do sredine januara. Ključ za upravljanje ovom energijom je da pokušate da pronađete novi put napred.

Držati otvoren um. Jupiter nastavlja da se vrti u vašem horoskopskom znaku tokom većeg dela meseca. Obavezno iskoristite ovo kosmičko bogatstvo da izgradite život svojih snova. Pun mesec donosi manje svađe i rasprave na dnevnom nivou i u porodici. Nakon ovoga, Jupiter vam donosi dobru finansijsku situaciju, prenosi NY post.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram