Novčani horoskop za decembar: Škorpije će se obogatiti, a jedan znak očekuje veliki trošak

Foto: Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Koji će znak imati probleme sa novcem?

Pogledajte šta su vam pripremile zvezde na finansijskom polju za poslednji mesec u godini.

Ovan

Mesec vam ne počinje dobro, kao da stalno negde gubite novac, a nikako ne možete da procenite gde. Moguće je da ćete izgubiti i veći iznos ili zaboraviti da podmirite neki važan dug. Samo ostanite hladne glave i proći ćete kroz decembar bez većih gubitaka.

Bik

Ponašate se kao milijarder. Volite i praznike i da usrećite drage ljude, pa već u prve dve nedelje u mesecu kupovaćete i bespotrebe poklone. Do 20. decembra bićete neoprezni s novcem, pa je moguće da ćete do kraja meseca morati da pozajmite novac.

Blizanci

O jednoj većoj investiciji razmišljate već nekoliko nedelja, a decembar je mesec kada ćete je i ostvariti. Ključan period za vas je oko 19. decembra, pa se tada svim snagama usresredite na postizanje cilja.

Rak

Prethodnih meseci ste potrošili nešto više, pa u decembru treba da budete oprezni. Mars u Strelcu i Merkur u Raku donose vam puno smireniji pristup, više logike i razmišljanja, pa ćete zato oprezno da baratate sa finansijama.

Lav

U decembru možete očekivati ​​veći trošak, vezan ili za automobil ili stambeni prostor. Duboko udahnite i potrošite taj iznos, smatrajte to investicijom za celu narednu godinu. Najbolje je to učiniti do 4. decembra, jer je to savršeno vreme za postavljanje temelja novih početaka.

Devica

Imaćete manje novca nego prethodnih meseci ako ne uspete da rešite sve probleme. Kad dođu praznici, svi trošimo na poklone, a vi ste osoba koja želi sve to unapred. Tako ćete izgubiti novac, pogotovo do 15. decembra, pa zato pričekajte rasprodaju i birajte pametno.

Vaga

Nije vam bila sjajna godina, a u decembru ćete morati da budete još oprezniji. Iznos koji ste izdvojili za štednju polako se „topi“, ali ne brinite,  na kraju meseca dobijate neočekivanu priliku da popravite situaciju.

Škorpija

U novembru ste imali veće troškove, zbog čega u decembar ulazite malo opreznije. Ne brinite, tokom celog meseca novca će biti i na pretek, a oko 15. decembra, mogući je neočekivani dobitak.

Strelac

Budući da niko poput Strelca ne voli da ugodi svojim najmilijima, u decembru ćete ostati praznih džepova. Kroz mesec ćete stalno trošiti novac na sitnice, ukrase, poklone, a imaćete i pokoji rođendan, zbog čega ćete možda preterati u želji da usrećite nekoga koga volite. Samo ne preterujte.

Jarac

Dok sve oko vas obuzima praznična euforija, vi štedite i spremate se da potrošiti pozamašnu svotu novca na putovanje koje ste dugo planirali. S novcem ćete biti racionalni, a zvezde vam predviđaju novi dobitak sredinom meseca koji će vas dodatno usmeriti prema cilju.

Vodolija

Bili ste oprezni s novcem i vreme je da se počastite krajem godine. Pravi je trenutak da sebe častite nekim skupocenim poklonom, a zvezde poručuju da je period nakon 19. decembra vreme za ostvarenje tog sna.

Ribe

Finansijska situacija je bolja nego prethodnih meseci. Bićete stabilni celi decembar, ali već polako u glavi planirate šta ćete da uradite u 2023. Uglavnom su to stvari vezane uz kuću, među njima ima i većih ulaganja. Počnite da pravite popis i pitajte ljude koje poznajete koji je najbolji način za uštedu novca.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram