Početak zime donosi burnu ljubav za četiri znaka Zodijaka

Par, planina, zaljubljeni par, zimovanje
Foto: Shutterstock

Kada zima počne, Venera — planeta ljubavi i prijateljstva — biće retrogradna, stvarajući komplikacije na ljubavnom planu. Ova retrogradnost će se desiti u krutom, posvećenom i ozbiljnom Jarcu, ohrabrujući vas da donosite mudrije odluke u svojim odnosima umesto neozbiljnih.

Ova retrogradnost će trajati do 29. januara, otkrivajući sve načine na koje bi se vaši odnosi mogli poboljšati.

Međutim, kada Venera završi retrogradni hod, u suštini ćete prelaziti sa jedne tranzicije na drugu, piše Luftika.

25. januara, Merkur — planeta komunikacije — takođe će retrogradno biti u Jarcu, što će otežati da se nađete na istoj talasnoj dužini sa vašim partnerom.

Iako ova zima može biti puna uspona i padova, takođe će vam pomoći da rešite probleme koji vas sprečavaju da ostvarite istinski ispunjene veze.

Ako je vaše Sunce u znaku Device, Vage, Jarca ili Vodolije, postoji velika šansa da ćete ove zime biti glavni lik u nezaboravnoj ljubavnoj priči.

Foto: Shutterstock

Devica

Kada zima počne, Venera će se kretati kroz vašu petu kuću ljubavi i zadovoljstva, što će vas verovatno inspirisati da tražite romantično iskustvo.

Međutim, ne zaboravimo da će Venera takođe biti retrogradna, što bi moglo da stvori savršenu oluju za burnu ljubavnu priču koja je prepuna obrta.

Možda se ponovo ujedinjujete sa starom ljubavlju, ali budite svesni mogućnosti i da ćete skliznuti u stare obrasce.

Vaga

Stvari će za vas početi da izgledaju mnogo romantičnije pred kraj zimske sezone.

Venera će 6. marta ući u vašu petu kuću strasti i zadovoljstva, ohrabrujući vas da se izrazite i prigrlite romantično godišnje doba koje vam podstiče leptiriće u stomaku.

Ako ste slobodni, biće savršeno vreme za druženje; ako ste u vezi, možda biste želeli da iskoristite ovu priliku da malo začinite stvari.

Foto:shutterstock

Jarac

Tokom zimske sezone, možda ćete primetiti da vaš ljubavni život postaje mnogo naglašeniji.
Venera će se do 6. marta kretati kroz Jarca, što će privući veliku pažnju potencijalnih ljubavnika.

Međutim, pošto će Venera takođe biti retrogradna do 29. januara, možda ćete otkriti da vas neka od ovih romantičnih zabavljanja podstiču i da naučite nešto o sebi i šta vam je zaista potrebno iz vaših veza.

Vodolija

Tokom većeg dela zime, možda ćete se osećati kao da se stvari odvijaju prilično sporo u vašem ljubavnom životu.

Međutim, kada Venera uđe u Vodoliju 6. marta, možda ćete se osećati osveženim i spremnim da prihvatite ono što vaše srce želi.

Dok se Venera kreće kroz vašu prvu kuću, to će vas inspirisati da promenite svoj izgled, radite ono što čini da se osećate lepo i okružite se ljudima koji unose toliko mnogo romantike u vaš život.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram