Počela je vladavina Vodolije: Tri znaka treba da se spreme za burne promene

Foto: DIMENSION FILMS - Album / Album / Profimedia

Sledi turbulentan period.

Dočekali smo kraj retrogradnog Merkura, ali na snagu stupa vladavina Vodolije.

Počela je 20. januara i trajaće do 19. februara, a ovaj znak je poznat po svojoj buntovničkoj naravi, piše Story.hr.

Takođe, ovo razdoblje može doneti mnoge promjene i potpuno drugačije početke. Iako će uticati na sve znakove, tri će posebno biti pogođena. Evo ko.

Foto: Shutterstock

LAV

Vladavina Vodolije može biti vrlo naporna za Lavove. Imaće osećaj da ne mogu stati, neki planovi bi se mogli izjaloviti u zadnji čas, a na poslovnom planu mogu se pojaviti poteškoće.

Horoskop Lavovima savetuje da se čuvaju naglih i ishitrenih reakcija, jer će im u ovom razdoblju trebati malo da ugroze odnos s bliskim osobama. Što se privatnog života tiče, Lavovi će biti skloniji ljubomori no inače, zbog čega su mogući sukobi s partnerima.

DEVICA

Device su prilično snalažljive u svakoj situaciji u kojoj se nađu. No, ovo razdoblje može ih dosta opteretiti, zbog čega će im biti teško završiti sve obaveze.

Promene se događaju na porodičnom planu, pa horoskop predviđa da će mnoge Device slobodno vreme žrtvovati za svoje najdraže. Savetuje se čuvati se stresa, ali ne bacati novac. Mogući su neplanirani izdaci.

Foto:shutterstock

BIK

Bikovima se savetuje da posebnu pažnju posvete poslovnim i finansijskim poslovima, iako će na privatnom planu biti zadovoljni. Umor je neizbežan zbog gomile obaveza, a stres nagomilan zbog finansijskih okolnosti koje se čine nestabilnim.

Horoskop vam savetuje da do 19. februara budete oprezni, ali i da ne nasedate na prazna obećanja na poslovnom planu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram