Ovaj horoskopski znak je najbolji muž – tvrde astrolozi

Blejk
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Teško je bilo kome dodeliti epitet najboljeg muža.

Obrni-okreni, situacija je takva da je sve individualno i da se ne može reći jedan kompletan utisak, budući da je reč o „slaganju“.

Dakle, za neku ženu će najbolji muž biti Lav, a za neku onaj rođen u znaku Blizanaca. Ipak, ova analiza koju su radili astrolozi, morala se temeljiti na nekim egzaktnim činjenicama koje bi neki određeni znak mogle da kvalifikuju kao najboljeg muža, pa je tako proglašen Bik!

Ukoliko za svog supruga i životnog saputnika odaberete osobu rođenu u znaku Bika, jako su male šanse da se pokajete. Statistički gledano, Bik je znak koji se najređe razvodi i zbog toga se može kvalifikovati kao osoba koja je uvek uz svoju porodicu, ma koliko teška situacija bila. Njegova težnja ka idealu muža proističe prevashodno iz njegove stabilnosti. On je čvrst oslonac svojoj ženi i porodici koju je stvorio, može se smatrati liderom, ali ne onim bez presedana koji emituju svoju nametljivu energiju. Muškarac rođen u ovom znaku, definitivno neće želeti da menja tok života svoje supruge, profesiju, navike, bilo šta, ali će uvek biti za nju, onda kada treba da joj pomogne.

Muškarac Bik definitivno spada u surove realiste koji vam neće skidati zvezde sa neba, neće kupiti „plac na mesecu“, ali će svakako da ponudi ono što ima, sa vama podeli i pokuša da zajedno skroji jedan dobar put koji bi mogao za posledicu da ima jako fino stanje, da brak bude uspešan i kroz slaganje, ali i kroz finansije. On će negovati svaku vrstu dogovora, umeće da sasluša šta mu kažete. Da li će uvek poslušati sugestiju, teško je reći, ali je sigurno da će makar o njoj razmisliti, piše astrosavet.

Ako neki znak poseduje upornost, onda je to Bik. On će se svim silama boriti da svoju porodicu zadrži na okupu, ma koliko situacija bila teška, činila se bezizlaznom ili nemogućom za rešiti. Ono što možete očekivati kao negativnu stranu vašeg muža rođenog u ovom znaku je „ćutnja“ koja može da se ispostavi kao jako komplikovana za prevazilaženje, jer je to mehanizam koji on sprovodi i kojim se najradije brani od svega što se dešava u braku. Na taj način on osim što pokazuje ljutnju, tendenciozno pokušava da od svoje žene postigne baš onaj efekat koji želi, a uglavnom se radi o tome da se pokaje i da prihvati njegovu volju.

Muškarac Bik je definitivno dobrodušan, ali sigurno nije naivan, pa će se teško dogoditi situacija da ga porodica iz koje je potekao iskorišćava ili da to čine prijatelji ili poslodavci. On želi sopstveni uspeh, ali u načinu dolaska do tog uspeha on koristi samo proverene metode koje mogu da imaju nekog određenog smisla. Jako teško da će se odlučiti na ikakve prekršaje, jer sebe definitivno vidi kao osobu koja je po velikoj većini parametara ispravna i uvek se trudi da očuva svoj „miran san“. To mu je posebno važno onda kada postane otac i kada se revnosno brine za svoju porodicu čija egzistencija, ali i komotitet mu je od velike važnosti.

Još jedna osobina kod muža rođenog u znaku Bika je to da je kao bračni drug izuzetno veran. Ova situacija proističe iz činjenice da Bik ne voli da uđe prerano u brak. On voli da pre braka stekne neke određene poslovne pozicije, koje bi mu dale mogućnost „mirnog braka“, ali isto tako, on pre braka voli da provede neki uslovno rečeno „predbračni život“ u emotivnom smislu, kroz nekoliko veza, pa čak i avantura, da bi naposletku u brak ušao kao potpuno ostvaren muškarac koji zapravo nema nikakvu potrebu da vara svoju suprugu.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram