Omiljene seks poze svih žena Zodijaka

Seks horoskop
Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Astrolozi tvrde da smo u skoro svakom aspektu života određeni svojim horoskopskim znakom, a tako je i u seksu. Saznajte koja je omiljena poza ženama za svaki znak Zodijaka.

Ovan: Sedeći lotus

Vatreni i kreativni Ovan je vođa i želi da preuzme kontrolu u spavaćoj sobi. Oni takođe vole da budu i malo lukavi. Sedeći položaj lotusa pruža dosta intimnosti licem u lice, ali im omogućava da unesu malo grubosti, za šta su uvek spremne.

Bik: Obrnuta kaubojka

Bikovi vole da bude po njihovom, tako da je svaki položaj koji im omogućava da potvrde svoju dominaciju prihvatljiv. Ovaj klasični položaj devojke na vrhu siguran je način da partnerima daju do znanja ko je glavni.

Blizanci: Doggy style

Blizanci su prilično energični. Doggy će im omogućiti da ispolje deo one energije koja se obično usmerava u njihov svakodnevni život. Od njih možete očekivati i mnogo „prljavih“ reči.

Rak: Misionarska

Brižan, pun ljubavi i emotivan, kod Raka je sve u intimnosti. Ovaj vrlo emotivan znak voli da uspostavlja kontakt očima tokom zagrljaja ljubavnih partnera. Samo se nemojte šokirti kad se toliko izgube u trenutku da plaču, vrište ili se čak smeju.

Lav: Balerina

Dramatične Lavice poznate su po svojoj strasti, snazi i drami. Ovi znakovi takođe se vole pokazivati, pa tamo gde će većina zahtevati oslonac za noge od svojih partnera, očekujte od njih da pokažu svoju fleksibilnost dižući nogu sve do ramena svog partnera.

Devica: Kašika

Devica voli čistoću i nevinost, tako da se neće opustiti dok se ne oseti prijatno s vama. Ovaj položaj je jednostavan i potcenjen, ali je odličan način za uspostavljanje intimnosti i povezanosti – čak se možete držati za ruke.

Vaga: 69

Vage stvaraju ravnotežu u svim aspektima svog života, tako da ima smisla da isto važi i za spavaću sobu. Ovaj položaj je pravi njihov saveznik jer se radi o užitku jednako kao i o udovoljavanju partneru.

Škorpija: Uspravni 69

Škorpije u početku nisu toliko pune poverenja, ali nakon što uđete u njihov unutrašnji krug, ozloglašeni seksepil kojem se svi dive sigurno će se pojaviti. Unesite u svoju rutinu stojeći 69. To nije najpraktičnija poza, ali nateraće partnera da se vrati po još.

Strelac: Kaubojka

Strelci vole avanturu i mogu isprobati ovu pozu gde god odu – bilo da je to na balkonu predivne vile ili u kampu. Život je najzabavniji kada ovaj znak živi na ivici.

Jarac: Na sofi

To je poput lotosa koji sedi, ali s dodatnom potporom za leđa. Poznato je da su ovi znakovi šefovi u svemu što rade, pa se, naravno, ne boje da preuzmu kontrolu u spavaćoj sobi. Jarac može postaviti svog partnera tačno kako želi i divljati bez brige da će neko povrediti leđa.

Vodolija: Stojeći otpozadi

Vodolije vole da unesu preokret u spavaću sobu ovom pozom. Isprobajte to dok ste sagnuti, podupirući se na čvrstu površinu poput pulta u kupatilu ili ostrva u kuhinji.

Ribe: S boka

Ovaj položaj, koji oponaša ravnomerno ljuljanje talasa, sigurno će dovesti Ribe do cilja. Ne samo da će omogućiti duboku penetraciju, već će im pomoći i da održe stabilan tempo, za čim žude u spavaćoj sobi i van nje, piše Purewow, a prenosi 24sata.hr.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram