Srpkinje koje su rođene u najvatrenijem znaku Zodijaka

horoskop poznate srpkinje škorpija
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Vesna lalić/Nova.rs; SAM; Antonio Ahel/ATAImages

Kraljice drame koje su neverovatno šarmantne.

Umeju da budu zahtevne, kraljice drame, posesivne, ali i vrlo osećajne, energične, neverovatno šarmantne – sve su to epiteti koji obično prate žene Škorpije. Poznate kao najvatrenije u Zodijaku, one su neretko primer ekstrema, ali njih krasi i skoro neobjašnjiva harizma, lepota i snaga.

Iako deluju kao ekstroverti i prave su zvezde u društvu, žene Škorpije zapravo malo koga puštaju u svoj svet. Istinski će im se približiti samo nekolicina odabranih.

Astrolozi kažu i da ove žene imaju misterioznu auru oko sebe koja poručuje da ih nikada ne treba shvatati olako. One će nekako uvek saznati sve o vama, ali će vam retko otkriti šta se dešava u njihovom životu.

Potrebno je mnogo da biste stekli poverenje žene Škorpije. Ona se koncentriše na srž svake stvari i nikada se ne trudi oko bespotrebnog.

Žena Škorpija živi u realnosti i uvek na sve gleda jasno, u suprotnom se oseća nelagodno. Ona želi sve da zna i sve vreme bi da kontroliše situaciju.

Moć, položaj i novac je privlače, a često ćete je videti kako pokušava da ostvari svoje ciljeve čak i ako će je to skupo koštati.

Žene Škorpije su poznate po tome što su nezavisne i ne treba im stalno neko da bude uz njih da bi bile raspoložene. Emotivno su veoma snažne i prilično sposobne da se brinu o sebi.

Veoma cene svoju slobodu i ne vole da im se govori šta treba da rade.

Prilično su pažljive, a ako ste ljubazni prema njima, to će zapamtiti i biti vam zahvalne.

S druge strane, poznate su kao zlopamtila koja umeju da milo za drago vrate kad tad.

Žene Škorpije imaju izvanrednu moć rasuđivanja, što im omogućava da donesu pravu odluku u pogodnom trenutku. Nikada neće donositi odluke na brzinu da bi izbegle problematične situacije. Potpuno veruju u svoj izbor i neće ga promeniti samo zato što im je neko to savetovao ili tražio. One tačno znaju šta mogu i koliko mogu i zato nikada neće davati lažna obećanja.

A koje poznate Srpkinje su Škorpije u horoskopu?

Ana Ivanović

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Jelisaveta Orašanin

Dubravka Đedović

Anđelka Prpić

Anđelka Prpić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Suzana Mančić

Branka Nevistić

Kristina Kovač

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram