Nedeljni horoskop: Rak da se spremi za nevolje na poslu

nedeljni horoskop
Foto: EPA/PAUL BUCK

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 31. avgusta do 6. septembra 2020, koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Čini se da su trenutni planetarni uticaji povoljni za one koji su u dužoj vezi ili braku. Možda želite da potrošite znatnu količinu novca za uređenje enterijera svog doma, a svakako morate znati da tokom ovog perioda nije povoljno prepustiti sve slučaju, pa i troškove. Kretanje dve glavne planete prouzrokovaće malo odlaganja u finalizaciji dogovora, a vi budite strpljivi i čekajte da dođe vaše vreme.

Bik

Manji problemi u vezi sa porodicom su ove nedelje veoma izraženi. Mars prolazi kroz vašu 12. kuću, što će na kraju dovesti do povećanja vaših ličnih troškova, a to će vas opomenuti i pozvati da se fokusirate na štednju. Ukoliko imate nameru da radite neke veće poslove neka izbor bude inostranstvo i strani saradnici. Moguće su nagle svađe i brza pomirenja, specijalno kod svežih ljubavnika. Potrebno je mnogo energije kako bi se napravila prijatnija atmosfera.

Blizanci

Svakim danom finansijska situacija će se poboljšavati, a vi morate da prihvatite činjenicu da ništa ne može brže od ovoga sada. Mnogima će se pojaviti lepa poslovna prilika u drugoj polovini nedelje koja neće biti primamljiva u startu, ali i puna prepreka. Potreban je oprez u saobraćaju i putovanjima. Skobodni moraju da snize kriterijume, a zauzeti bi trebalo da ožive staru strast sa partnerom.

Rak

U narednim danima se uzdržite teških reči i uvreda, posebno ako ste u braku. Potrebno je da budete smireni i stabilni jer vas čekaju izazovi na poslu. Želite previše da uradite u narednom periodu , a to neće biti moguće. Ovo moež izazvati teške frustracije i blokiranost, što ćete iskaljivati na najbližima. Vežbajte veštinu direktnog suočavanja, bez nasilnih akcija.

Pročitajte još:

Lav

Lavovi sada žele da pokažu i dokažu sebi da su vredi svakog truda, pa će lako skliznuti u troškove koji mogu značajno da smanje cifru na računu. Lenjost je takođe izražena poprilično u narednim danima, pa će vrlo verovatno najviše posao trpeti. U partnerskim odnosima preporuka je da se se držite kompromisa i da date drugoj strani više vremena i prostora.

Devica

Najveći problem ove nedelje će biti sitnice zbog kojih se ne slažete , na poslu ili u emotivnoj vezi. Ne morate uvek biti u pravu ili bar pokušajte da se ugrizete za jezik kada krenete u prigovaranja. Trškovi mogu da vas sačekaju u vezi sa nekim odmorom ili zbog dece. Napeti aspekti vas teraju da se borite i radite štp više,. što može dovoditi do naglih iscrpljivanja.

Vaga

Sve lično shvatate , specijalno neke sugestije ili kritike. Na poslu se situacija smiruje, tj vi shvatate da nikakva brzina ne donosi uspeh, već samo greške. Pokušajte da se ne pretvarate u žrtvu i da time manipulišete u odnosima, jer će to uplašiti partnera ili simpatiju. Potrebno vam je više vremena sa sobom u tišini, kako biste napunili baterije za naredni period.

Škorpija

Ovo je nedelja za otkrivanje šta va je činiti sa svom ljutnjom. Toliko dugo se kuva u vama, da počinjete da kipite. Međutim, na kraju, sav taj gnev može početi da vas jede iznutra. Zato ove nedelje dajte sebi dozvolu da vičete, besnite, da svoje osećaje izgovarate naglas. Cilj nije da se oslobodite ljutnje – samo da je iskoristite, pustite da se kreće, da napravite mesta za malo svežeg vazduha u vašem srcu. Budite oprezni u komunikaciji sa sardnicima i nadređenima, jer vaš bes potiče iz nezadovoljstva , specijalno poslovnog.

Strelac

Ove nedelje je bitno da shvatite šta je to što želite od posla i zarade. Lutate previše i nadate se da će drugi rešiti to sve. Može se osećati kao da je jedino što preostaje da se odreknete kontrole i nećete pogrešiti. Partnerski odnosi će varirati od ljubavi, strasti i pa čak i do mržnje. Uradite nešto što će vam skinuti razmišljanja sa brige, a to će vam pomoći da dobijete jasniju sliku situacije koja vas muči. Ne mešajte posao sa zadovoljstvom.

Jarac

Naredni period prilagodite svojim potrebama. Odbijte da delite i pružate sve što je izvan vaših mogućnosti . Ukoliko želite da vam neko pruži ono što želite, morate to i pokazati jasnije. Dogovor je koristan samo ako je to nešto što vam je potrebno i želite. Ne trošite svoj novac ako vam rasprodaja deluje unosno. Napravite kod kuće nove rasporede, a eventualna ulaganja odložite.

Vodolija

Koncentrišite se na posao i vaše veštine. Imate priliku da razvijete neku novu ideju, ali pazite na detalje. Potrebno je da neke stvari i odnose podignete na viši nivo, za šta će vam se i pružiti prilika. Pre nego što povučete bilo koji potez dobro razmislite i odmerite sve mogućnosti. Partnerski odnosi zahtevaju veću bliskost i to onu emotivnu. Slobodne Vodolije žele pažnju nekoga sa posla.

Ribe

Potrebno vam je da pronađete put i pravac koji neće biti popločan nemogućnostima i odbijanjem, specijalno na polju zarade. Što više budete forsirali trošenje , kako novca, tako i tela, frustracije će biti veće. Bolja organizacija i koncentracija će vam zasigurno doneti uspeh. Partnerksi odnosi zahtevaju svakodnevni rad na istima i učestalu jasnu komunikaciju. Ne skrivajte svoje želje, ali i pripazite na lične granice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram