Ljubavni vikend horoskop: Bik oko svega drami

ljubavni vikend horoskop
Foto:EPA-EFE/PETER FOLEY

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. avgust 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Konstatno ste na klackalici između aposlutne ljubavi i mržnje prema partneru. Nemojte forsirati ništa ako niste sto posto sigurni u sebe.

Bik

Plačljivi ste i sve probleme u odnosu rešavate suzama i sukobom. Partner ili simpatija žele na silu da vam se približe.

Blizanci

Trenutno na odnose gledate kao polje u koje morate da uložite više nego inače. I slobodni i zauzeti pripadnici znaka previše očekuju od druge strane.

Rak

Trenutno su vam svi odnosi nestabilni, a vi očekujete rezultate odmah. Ovo može da bude vaš bumerang.

Pročitajte još:

Lav

Većinu vremena provodite razmišljajući o sebi i svojim potrebama, pa partnera poprilično zapostavljate. Slobodni Lavovi pokušavaju na sve načine da se pomire sa bivšim.

Devica

Može se reći da se strast probudila baš među zauzetim pripadnicima ovog znaka i to polako utiče pozitivno na sam odnos. Slobodni se igraju sa vatrom i čeznu za nekim ko je zauzet.

Vaga

Vaša prirodna hladnoća i suzdržanost sada ne mogu da vam pomognu, pa ćete morati da promenite ponašanje i komunicirate. Slobodne Vage nisu sasvim načisto s tim šta žele.

Škorpija

Posao drastično utiče na kvailtet veze i to morate da rešite. Slobodni pripadnici znaka nude više nego što mogu da daju simpatijama.

Strelac

Mnogi Strelci su sada kao zapete puške u emotivnim odnosima, a najbitnije je da prihvate da na silu ništa neće moći, čak će i izgubiti. Vežbanje strpljenja će dosta pomoći.

Jarac

Većina pripadnika ovog znaka prolazi kroz lepe trenutke sa nekim ko im stvara osećaj sigurnosti i pripadanja. Potreban je oprez jer postoji mogućnost da druga strana nešto prećutkuje.

Vodolija

Sebi možete bar jednom da dozvolite da se opustite i prepustite. Ne razmišljajte o greškama jer su one sastavni deo ljubavnog života.

Ribe

Imate neke neralne ideje, pa čak i iracionalne strahove i time bombradujete partnera. Druga strana će ovo videti kao ozbiljnu sebičnost.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram