Nedeljni horoskop: Lavovi da dobro pripaze

nedeljni horoskop
Foto: Profimedia

Saznajte šta nam zvezde poručuju za sedmicu koja sledi.

Ovan

Početkom nedelje neko od članova porodice gura neke svoje planove tako što vam orgnaizuje vreme. Naravno, vi ćete se izvući na posao i obaveze. Manjak novca i finansijsku krizu nadomestite lepim momentima sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, bavite se nekim kreativnim hobijem koji će vam opustiti um i telo.

Bik

Početak nedelje izraženu lenjost koja se odražava na partnera jer on ili ona žele više dinamike. Drugi deo nedelje je obeležen sitnim čarkama na radnom mestu, a neki od saradnika će pokušati da vam oduzmu zasluge za neki izvršeni posao. Ako ste do sada imali finansijskih problema, upravo ove nedelje rešavate jedan od njih.

Blizanci

Ove nedelje dobijate malo više energije i osećate se bolje. Pitanje finansija je u prvom planu, dok samouvereno želite da se oslobodite svega starog. Na poslu je malo dinamičnije i ne znate kome da verujete, pa bi bilo dobro da ne otkrivate sve što mislite. Zauzeti će se žaliti partnerima i želeće pomoć, dok će slobodni flertuju sa kolegama. Posvetite se više fizičkoj aktivnosti sa ciljem da se oslobodite negativne energije.

Pročitajte još:

Rak

Nako svih promena koje su zadesile pripadnike ovog znaka, konačno stiže nedelja tokom koje će moći da predahnu. Foksuiranost na posao i zaradu će biti prioritetni, dok će partnerske odnose ostaviti po strani. Upravo ovo može rezultirati odsustvom bliskosti i nežnosti, što će imati neke posledice. Slobodni Rakovi će imati potrebu da pokažu koliko su napredovali, specialno na polju komuniakcije.

Lav

Rešili ste ove nedelje da negirate sve probleme i posvetite se poslu. Rastužuje vas situacija sa partnerom, pa ga na sitno kažnjavate jer sabotira kompromis. Finansijska situacija se polako smiruje. Tokom drugog dela nedelje pripazite kome se poveravate, specijalno na poslu.

Devica

Ove nedelje ili će vam sve krenuti na bolje ili ćete morati da sve što se započeli i zamislili vratite na početak. Aktivno je polje partnerstva te ćete skroro sigurno imati turbulencije sa partnerom ili simpatijom, a neki pripadnici ovog znaka potencijalno izlaze iz veze. Moraćete da se bavite nekim pitanjima koja se tiču prošlosti i nekih prijatelja.

Vaga

Dosta dobrih stvari se odigralo na polju posla,pa sada imate elana za nastavak. Pripazite se velikih poslovnih obećanja i osoba koje nude previše od očekivanog. Ukoliko ste u vezi, partner želi da se posvetite nekom zajedničkom cilju. Slobodni pripadnici znaka su željni malo slobodnijeg odnosa.

Škorpija

Postoji realna opasnost od suzbijanja osećanja i misli pa bi bilo dobro da kažete, nekome kome verujete, kako se osećate. Zbog ovakve situacije može doći do nesporazuma, specijalno u porodici. Situacija u ljubavnom odnosu je promenljivog karaktera i potrebna je velika količina razumevanja i razgovora kako neke situacije ne bi eskalirale u pogrešnom smeru. Slobodni žale za nekim propuštenim prilikama. Na poslu se zahteva stroga disciplina i tačnost, što će biti veliki problem za mnoge pripadnike ovog znaka.

Strelac

Mnoge planove ćete morati da odložite ili da promenite. Želite što pre da realizujete neke poslove, što neće biti moguće sada, pa će vam to dodatno nabiti nervozu. Partnerski odnosi su još uvek pod uticajem idealizacije i to donosi trenutni mir. Slobodni Strelčevi slepo veruju simpatiji i taktiziraju maksimalno. Još uvek ne postoji realna slika o celokupnoj finansijskoj situaciji, pa će nedelja proći u preračunavanju i pokušajima da se iste stabilizuju.

Jarac

Zaronjene duboko u posao, mnogi Jarčevi će morati da daju svoj maksimu, jer neće sve ići glatko. Biće potrebno prilagođavanje, specijalno ako se radi o velikom kolektivu. Moguće su scene i nesporazumi. Partnerski odnosi su još uvek realtivno mirni, dok slobodni pripadnici pokušavaju da održe kontakte sa više osoba u isto vreme.

Vodolija

Spremni ste za prepuštanje i želite da preokrenete nešto u svakodnevnici. Na poslu trpite dosta od kolega koji postavljaju noge vama i samom poslu, pa će doći momenat za neka razjašnjenja. Svakodnevno izlaganje stresu utiče na vaš metabolizam. Ljubavne teme su sveprisutne, a simpatije se množe svakog dana. Zauzeti su trenutno u miru sa partnerom, koji je pasivniji nego inače.

Ribe

Pripadnike znaka Ribe samo zanima ljubav ove nedelje. I zauzeti i slobodni pripadnici znaka lako ulaze u razne konverzacije kojima dominira šala i duhovitost. Lepi momenti će biti prošarani sumnjom i nesigurnošću, ali ni to neće biti nešto što će potrajati. Još uvek je neizvesna neka situacija na poslu, a traži se i nova etapa posvećenosti. Zarada zavisi samo od konkretno odrađenog posla. Mogući su sukobi unutar porodice i to zbog nekog muškarca.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram