Pet horoskopskih znakova koji se uvek vraćaju posle raskida

vraćanje posle raskida
Foto: Profimedia

I stare veze, i vaspitanje, i okruženje u kom odrastamo, ali i raspored zvezda oblikuju naše poteze kad ljubav pukne. Pet znakova Zodijaka izdvajaju se jer s eposle raskida uvek vraćaju u zagrljaj.

Ribe

Najnežniji, najosećajniji i najsenzibilniji od svih horoskopskih znakova, Ribe se zaljubljuju duboko i trajno. Čak i ako je raskid najbolji za oboje, ljudi rođeni u tom znaku teško će da se otrgnu od partnera i uradiće sve da ostanu zajedno. Ukoliko se to i desi, Ribe se gotovo uvek vraćaju i daće sve od sebe da nađu način kako da zadrže partnera.

Pročitajte još:

Devica

Rođeni u znaku Device brzo će i s lakoćom promeniti partnera ako veza nije bila ozbiljna, ali jednom kad se stvarno zaljube, teško će da puste voljenu osobu. Spremni su da ulože mnogo truda u vezu do koje im je stalo. Čak i ako se gadno posvađa i prekine, partner Device može da računa na to da će Devica da se vrati i spasi stvar.

Lav

Nije tajna da Lav ima ego velik kao kuća, ali jednom kad se zaljubi, bori se – kao lav. Površnu vezu brzo će da zaboravi, ali pravu ljubav nikako. Posle razlaza možda će se da se drži junački, izlazi, flertuje se drugima, ali to ne znači da mu nije stalo; naprotiv, tako skriva da misli na voljenu osobu. Ali ne zaboravi da je to Lav: prvi korak u pomirenju mora da napravi druga strana, a on će to zadovoljno da prihvati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bradleycharles3767 on


Jarac

Jarac voli na duge staze. Rođenima u tom znaku odgovaraju stabilne veze i porodični život, pa da ne vole da menjanju partnera. Jednom kad odluče da budu sa nekim, trudiće se da veza uspe i traje. Kao zemljani znak, uglavnom su razboriti i znatno skloniji logičnom promišljanju nego burnim emocijama. Ako misle da veza može da se spasi, vraćaju se i rade sve da je spase.

Strelac

Slobodni duhovi, nagli, strastveni, iskreni do bola, Strelci nisu baš rođeni za duge i postojane veze. Ali jednom kad nađu ljubav života, ništa ne može da ih spreči da sa tom osobom budu zauvek. Ako i raskine, osoba rođena u znaku Strelca se vraća svom partneru.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram