Nedeljni horoskop: Koga čeka romantičan susret, a koga nasledstvo?

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Šta vas čeka u nedelji pred nama?

OVAN

Ljubav: Merkur je krenuo direktno što Ovnovima pruža olakšanje na ljubavnom planu, imate priliku da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Ukoliko ste se dvoumili oko ulaska u vezu trenutno su pozitivni astrološki aspekti za romansu.

Posao: Na poslovnom planu dolazi do dugo očekivanih promena, mnogi Ovnovi se pripremaju za odlazak na razgovor za posao ili za unapređenje. Pred vama je period idealan za sticanje novih znanja i veština. Očekuje vas manja kriza na finansijskom planu.

Zdravlje : Nema većih promena, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: : Osećate se dobro u svojoj koži, zadovoljni ste svojim životom bilo da ste u vezi, braku ili solo. Generalno gledano ne očekuju vas veće promene u narednoj nedelji. Ostajete fokusirani na svakodnevnicu i uživate u njoj.

Posao: Na početku nedelje susrećete se sa novim poslovnim izazovima koji će vam u narednih nekoliko meseci doneti finansijsku dobit. Drugi deo nedelje je znatno opušteniji, možete se usresrediti na privatan život.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Ljubav: Mars je krenuo direktno zajedno sa Merkurom što pospešuje vašu komunikaciju sa ljudima, čini je produktivnijom. Ovo je period promene u pozitivnom smislu, imate priliku da dovedete vezu na nivo o kakvom već dugo maštate. Slobodni su usmereni na lične planove i želje.

Posao: Lagano napetost nestaje, osećate se rasterećeno i koristite svaku priliku da odmorite. Nedelja je savršena za kratak rezime dosadašnjih uspeha i postavljanje novih poslovnih ciljeva. Očekuje vas povoljna finansijska situacija.

Zdravlje: Osetljivost disajnih puteva.

RAK

Ljubav: Pred Rakovima je mirna nedelja na ljubavnom planu, ne želite da ulazite u rasprave sa voljenom osobom. Osetite napetost voljene osobe ali želite da budete podrška svom partneru. Slobodni Rakovi uživaju u svojoj opuštenoj svakodnevnici.

Posao: Vaša poslovna pozicija je stabilna, očekuje vas pozitivna radna nedelja. Možete osetiti blagi umor na samom kraju radne nedelje, iskoristite vikend za odmor. Ukoliko želite da dođete do dodatnog, honorarnog posla pred vama su povoljni astrološki aspekti.

Zdravlje: Stabilno.

Foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Osećate se dobro u svojoj koži, direktan hod Merkura budi u vama želju za dodatnim usavršavanjem i novim poslovnim angažmanima. Imate podršku voljenih kada su poslovni planovi u pitanju. Oslonite se na partnera u svakodnevnici, ne možete uvek sami da snosite odgovornost vezan za uređenje doma i sitne kućne probleme.

Posao: U fokusu je dodatno usavršavanje, komunikacija sa novim poslovnim saradnicima i dolazak do novih klijenata ako imate privatnu firmu. Pokažite svoje komunikacione veštine, pred vama su važni poslovni sastanci.

Zdravlje: Sjajno.

DEVICA

Ljubav: Fokusirani ste na sadašnji trenutak i zadovoljni postignutim ciljevima na ličnom planu. Želite da uživate u svakodnevnici, imate utisak da ste se u prethodnom periodu previše istrošili u komunikaciji sa partnerom i bliskim ljudima. Odmorite koliko možete u narednoj nedelji!

Posao: Device mogu osetiti blagu napetost na poslu, senka retro Merkura stvara takav utisak i ostaje sa nama sve do kraja januara. Prijaće vam fizička aktivnost i generalno boravak u prirodi, može vam pomoći da se opustite. Ukoliko planirate kupovinu telefona ili elektronskih uređaja nedelja je savršena za ulaganja.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA

Ljubav: Mnoge Vage imaju utisak da ne mogu da kontrolišu svoj ljubavni život, prepuštaju se i pažnju usmeravaju na lične planove. Na kraju je najvažnije da se osećate dobro u svojoj koži! Slobodne očekuje susret sa osobom koja im se udvara mesecima u nazad, nemojte donositi brzoplete odluke ako niste sto posto sigurni da želite vezu.

Posao: Pred Vagama su nove poslovne ponude, mnogi od vas u toku naredne nedelje planiraju promenu posla. Aktivno je polje finansija i nasledstva, tako da možete naslediti novac od daljih rođaka. Nemojte ishitreno trošiti!

Zdravlje: Naspavajte se, vašem telu potreban je odmor.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije očekuje nedelja u kojoj će imati dovoljno vremena za sebe, možete da se opustite u okviru doma. Posvećeni ste sebi tako da nema velikih promena na ljubavnom planu, pogotovo za slobodne pripadnike znaka.

Posao: Planirate važne sastanke za naredni period, želite da doprinesete firmi u kojoj radite. Ukoliko vodite privatan biznis ovo je nedelja kao stvorena za definisanje ciljeva. Napravite dobru poslovnu strategiju!

Zdravlje: Sjajno.

STRELAC

Ljubav: Očekuje vas pozitivna nedelja, uživajte u vremenu provedenom sa voljenom osobom. Nemojte odstupiti od formiranih zdravih navika, fizičke aktivnosti i pravilne ishrane. Objasnite dragim ljudima koliko su vam važne produktivne navike i da želite da steknete novu dnevnu rutinu.

Posao: Strelčevi na poslovnom planu mogu da očekuju manje administrativne zadatke, koji su se odlagali usled retro hoda planeta. Ukoliko ste očekivali potpisivanje određenih ugovora kako bi realizovali nove projekte sada je vreme za papirološke poslovne aktivnosti.

Zdravlje: Osetljiva su vam leđa, prijaće vam vežbe istezanja.

JARAC

Ljubav: Pred Jarčevima je dobar period na ličnom planu, Saturn je strogi učitelj koji je nakon nekoliko godina izašao iz vašeg zasvežđa. Osaćate olakšanje iz dana u dan, zreliji ste i produktivniji. Pred slobodnim Jarčevima je povoljna nedelja za ulazak u vezu.

Posao: Završavate sa poslovnim poduhvatima koji su vas mučili u proteklim mesecima. Osećate olakšanje i rasterećenje. Nemojte trošiti velike količine novca na kupovinu garderbe, ostanite fokusirani na štednju.

Zdravlje: Nema većih promena.

VODOLIJA

Ljubav: Pred vama je nedelja u kojoj ćete staviti fokus na radne obaveze, tako da nećete imati mnogo vremena za partnera i porodicu. Potrudite se da učinite vikend zanimljivim i provedete vreme sa bližnjima. Slobodne očekuje nedelja usmerena na svakodnevne obaveze, nema većih promena na ljubavnom planu.

Posao: : Sjajan je period za dokazivanje, predstavljanje svojih kvaliteta i dosadašnjih rezultata u poslovnom okruženju. Nema razloga da sumnjate u sebe! Pozitivan hod planeta donosi Vodolija poslovni uspeh.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE

Ljubav: Očekuje vas mirna nedelja u kojoj neće biti velikih promena za vas. Saturn je ušao u znak Riba i to vam može doneti osećaj nelagode i blagu nervozu, fizička aktivnost može vam pomoći da se oslobodite stresa.

Posao: Većina pripadnika vodenog znaka zadovoljna je poslovnim aspektom života, neće biti velikih promena u nedelji pred nama. Možete da se fokusirate na svakodnevne poslovne zadatke. Posvetite se svojim hobijima!

Zdravlje: Osetljivo vam je grlo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram