Samo njemu reci „da“: Za kakvog muškarca ćeš se udati prema horoskopu

Venčanje
Foto: Stock Italia / Alamy / Alamy / Profimedia

Koji je tip muškarca idealan za vas?

Ovan – Udaćete se za čoveka od akcije

Vama je potreban neko ko će ići korak u korak sa vama. Udaćete se za čoveka koji deli vašu ljubav prema avanturama i koji je takmičarskog duha. On će biti snažan, atletski tip muškarca koji uvek pobeđuje i nema tog izazova na koji nije spreman. Ovakav muškarac će retko samo sediti jer ne može da podnese da ne radi ništa. Vaš budući muž ne beži od borbe i uživa u vođenju ljubavi podjednako kao i vi.

Bik – Udaćete se za snažnog muškarca velikih apetita

Vaš izabranik će biti prizemna osoba, snažne volje, senzualan i muškarac koji voli da uživa u životu. On će biti onaj dominantan u vašoj vezi, ali ne na nasilan način – već tako da učini da se osećate sigurno i podržano. Vaš budući saputnik će vam uvek čuvati leđa.

Blizanci – Udaćete se za muškarca koji ume da razgovara

Za vas nema ničeg privlačnijeg od osobe čija je inteligencija jednaka vašoj, koja vas zabavlja i koja je sjajan sagovornik. Život nikada nije dosadan sa ovim tipom. Kako vas je privukao njegov um, a ne fizički izgled, biće vam privlačan i kada ostari.

Rak – Udaćete se za muškarca koji će biti vaše sigurno gnezdo

Vas privlače osetljivi i muškarci koji razumeju, a najprijatnije će vam biti sa muškarcem kojeg možete da zamislite kao oca. On ne mora biti stariji ili u vidu očinske figure, već neko pored koga ćete se osećati emotivno i finansijski sigurno. Lako ćete moći da ga zamislite kao oca svoje dece. On će biti vaša stena pored koje ćete uvek biti sigurni i zaštićeni.

Lav- Udaćete se za nekog harizmatičnog

Hajde da priznamo: Volite da ste zvezda, ali ćete rado podeliti svetlost reflektora sa nekim ko je vaša srodna duša. Muškarac za koga ćete se udati, imaće šarm i harizmu na izvoz i izgledaće ludački dobro. On će biti izuzetno velikodušan, srdačan i potpuno će razumeti i ceniti ono što vas čini tako spektakularnom. Vas dvoje ćete vladati svetom.

Devica – Udaćete se za dobrog muškarca sposobnog za sve

Potreban vam je neko ko će poštovati vaše granice, ali i uneti malo kreativnosti i humora u vaš analitični svet. Da, biće inteligentan i ljubazan, uredan i čist, ali takođe jedan od onih ljudi sa iskrom u očima, koji ume da smanji napetost u svakoj situaciji. Vi ne želite muškarca koji je sirov i grub u javnosti, ali biće u redu ako postane malo divlji iza zatvorenih vrata.

Vaga – Udaćete se za žurku na nogama

Postoje velike šanse da se Vaga uda upravo za Vagu. Gde će drugo pronaći nekog ko je društveno nadaren kao i ona? Čovek za koga ćete se udati biće izuzetan govornik, otvoren i zabavan. Da li smo pomenuli da će biti i veoma privlačan? On voli da izlazi i uživa u svemu od žurki preko koncerata do pozorišta. Čak i kada se venčate, neće prestati da pravi romantične gestove.

Škorpija – Udaćete se za misterioznog muškarca

Škorpije privlače misteriozni, žestoki i pomalo opasni tipovi. Vi ste snažne volje, posesivni i možete ponekad biti malo zadrti, pa teško da je šokirajuće za kakvog ćete se muškarca udati. Konstantno ćete biti uzbuđeni psihološkim igrama moći između vas dvoje i neverovatnom privlačnošću koju ćete osećati između vas. Provesćete život pokušavajući da shvatite šta je to što onu drugu osobu pokreće.

Strelac – Udaćete se za putujućeg filozofa

Strelčevima je potreban partner sa kojim mogu da dele avanture i putovanja, kao i neko sa kim mogu da vode filozofske razgovore. Muškarac za koga ćete se udati biće savršen balans iskrenosti, integriteta, duhovnosti i humora. Biće vam najbolji prijatelj, učitelj i vodič, a nikako kočnica ili teret – jer će imati pravu ljubav.

Jarac – Udaćete se za nekog ambicioznog

Godine su za vas samo broj, pa ako pronađete uspešnog muškarca, sa ciljem i ozbiljnom budućnošću, udaćete se za njega. Vi želite samo ozbiljnu vezu, a ne prijateljstvo sa povlasticama. Vaš budući muž će već mati dobru karijeru kada se upoznate i na kraju i venčate. Vi znate da je za dobar brak potreban rad, i oboje ste spremni da na njemu i radite.

Vodolija – Udaćete se za idealistu

Vaš budući suprug će vas zaintrigirati od prvog momenta kada se budete upoznali jer će biti uzbudljiv, drugačiji i nepredvidljiv. On će biti pomalo buntovnik, sa stavovima koji će verovatno šokirati neke ljude. Vi, uostalom, ni ne želite nekog dosadnog i tromog. Ovaj muškarac će vas uzbuđivati na mnogo načina – mentalno, emotivno i u spavaćoj sobi. Obožavaćete njegovu želju za eksperimentisanjem i isprobavanjem novih stvari.

Ribe – Udaćete se za spasitelja ili nekoga kome je potrebno da bude spašen

Vi volite sanjare, romantične i osetljive tipove. Često pomažete onima u nevolji i ako je i njemu potrebno spasavanje, rado ćete mu pomoći. Sa druge strane, vi ste nepopravljiv romantik i ne biste imali ništa protiv da neko i vas spasi s vremena na vreme. Udaćete se za muškarca koji može da bude i spasitelj i spašeni, jer će to biti jedna od retkih veza sa savršenim sparivanjem, kao da ste jedna osoba, prenosi virealno.com

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane