Danas je sve moguće! Pred nama je poseban astro dan – šta čeka vaš znak

Foto: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Mlad Mesec u Strelcu svima donosi sreću.

Danas je mladi Mesec u Strelcu – a prema astrolozima, za svaki znak to donosi povoljne prilike. Pripremite se da osetite nalet adrenalina i pojurite svoje planove, nade i snove. Ostanak u zoni udobnosti biće poslednja stvar na umu!

Strelac je promenljivi vatreni znak, što znači da ćemo biti željni novih prilika i okrepljeni hrabrošću da iskoristimo dan i vidimo šta nam život nudi, piše astrolog Kajl Tomas za NY Post.

Evo kako će se to odraziti na svaki znak Zodijaka.

Ovan

Vreme je da prigrlite nove horizonte i iskočite van svoje zone udobnosti. Mlad Mesec bi mogao da donese nalet uzbuđenja i promena u vaš život. Sada možete odlučiti da je vreme da krenete na putovanje, naučite nešto novo ili se čak uključite u medije ili izdavaštvo.

Bik

Ljubav je sada vaš glavni prioritet. U zavisnosti od toga gde stojite vi i neka druga važna osoba, možda ćete odlučiti da se konačno smuvatie — ili da prekinete svaki kontakt. Izrazite kako se osećate jedno prema drugom. Takođe, mogli biste da vidite porast u vašoj imovini, investicijama ili finansijama.

Blizanci

Ljubavni odnosi su veliki prioritet. Mlad Mesec će istaći vaša značajna partnerstva u ljubavi ili poslu. Neki od vas će možda odlučiti da se zbliže – doneće odluku o useljenju, pravljenju dugoročnih planova, veridbi ili venčanju. Ali ako planirate razlaz, osetićete da je vreme da krenete u sledeću avanturu.

Rak

Vaš raspored će eksplodirati od planova, projekata, prioriteta i odgovornosti. Bićete zauzeti i aktivni! Mlad Mesec daje energiju vašem sektoru produktivnosti i pomoći će vam da procenite svoj radni i životni balans. Želite da pronađete novi posao ili pokupite više klijenata? Energija mladog Meseca bi vas mogla navesti na to.

Foto:Shutterstock

Lav

Spremite se da uplovite u strast, zadovoljstvo, romantiku, seks i zabavu! Ovo je najvažniji mesec u godini za samce – možda čak i upoznate srodnu dušu! Parovi mogu da iskoriste ovu iskru da unesu više strasti u svoju zajedničku rutinu. Ako ste kreativac, pripremite se za novu inspiraciju. Ako želite da imate dete ili ste već roditelj, to bi sada mogao biti veliki fokus vašeg života.

Devica

Izgubićete se u svojim osećanjima. Vreme je da skrenete pažnju na svoju prošlost, nasleđe i stabilnost. Mlad Mesec će doneti novi početak u vašem domu, porodici ili kućnom životu. Neki od vas se možda sada sele, renoviraju ili preuređuju ili jednostavno imaju veliki događaj u svom životnom prostoru.

Vaga

Spremite se da skačete od sreće – dominiraćete na poslu sa velikim, smelim idejama! Sada možete početi da radite na važnom projektu pisanja, govora, oglašavanja ili društvenih medija koji vas izdvaja i privlači mnogo pažnje. Još jedan način da iskoristite ovu energiju je da se povežete sa komšijama ili prijateljima ili čak odete na kratki put.

Škorpija

Ako ste gladni novca, zaradićete ga brzo! Mlad Mesec će staviti u fokus vaše finansije, verovatno će vam pomoći da napredujete. Povišica, ponuda za novi posao ili unosan klijent bi se mogli pojaviti u ovom trenutku. Takođe, razmislite o tome da proverite svoje troškove kako biste znali kuda sve ide.

Foto: Shutterstock

Strelac

Spremite se da uživate u svojoj moći! Najvažniji mlad Mesec u godini je stigao u vašem znaku – naglašavajući vaše strasti, želje i namere! To će vam otvoriti vrata u svakom pogledu, tako da u godini koja dolazi počnite da preduzimate akcije da ostvarite sve što želite. Svet će vam se sada pokloniti.

Jarac

Osećaćete potrebu da se pritajite. Ne brinite zbog toga. Samo se odmorite i napunite baterije! Mladi Mesec vas ohrabruje da podmladite svoj um, telo i duh. Ova lunacija bi vas takođe mogla podstaći da se povežete sa savetnikom ili terapeutom, posebno ako postoji nešto što treba da izlečite i oslobodite se prošlosti.

Vodolija

Zgrabite svoju krunu i pokažite svetu zašto ste kraljice! Mlad Mesec će doneti uzbuđenje u vaš društveni život. Obavezno tražite usluge od ljudi koje poznajete — oni će moći da vam pomognu da ostavrite sve što želite. Ako ste slobodni, bićete u potrazi za partnerom bilo u svom spoljašnjem krugu prijatelja ili putem interneta.

Ribe

Mlad Mesec donosi vatrenu moć vašim ambicijama, ciljevima i strategijama. Ovo je ključni period za rad na najvećim prekretnicama! Povišica, konkurentna ponuda za novi posao, nagrada ili prilika da podignete svoj status mogle bi se pojaviti iznenada — ali nemojte samo čekati na to. Iskoristite dan i lovite svoje prilike.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram