Najumišljeniji horoskopski znak uvek sve zna najbolje

Leo
Foto: Moviestore Collection / Shutterstock Editorial / Profimedia

Toliko vole da su u centru pažnje da nekad nerviraju druge.

Svi volimo da vidimo da neto odiše samopouzdanjem, zar ne? Kada vidite osobu koja je veoma ponosna na sebe i smatra da je najbolja u svemu što radi, velika je verovatnoća da je u horoskopu Lav.

Osobe rođene u znaku Lava obožavaju da budu u centru pažnje, a njihova potreba za nametanjem često može drugima da ‘ide na živce’.

Ako želite da osvojite jednog Lava, onda bi trebalo da znate put do njihovog srca – samo i isključivo reči pohvale. Uživa kada se divite njegovim dostignućima, da mu kažete kako znate da samo oni nešto mogu napraviti kako treba ili jednostavno preuveličate neku njihovu veštinu. I sam Lav često hvali svoj talenat i većinu vremena se ponaša kao da je superiorniji u odnosu na druge.

Njegova samouverenost i potreba za priznanjima ga često dovode do konflikta. To je znak koji je najviše uhvaćen u zamci svog ega. Čak i usred rasprave, Lavu je potrebno mnogo pažnje. Mora videti da su njegova osećanja primećena i shvaćena, ali i da su duboko cenjena.

Ako je situacija ozbiljnija, s Lavom nije lako pomiriti se. Potrebno je iskoristiti slabosti karaktera Lava. Možete ga vratiti, pre svega, uz pomoć starih proverenih sredstava – pohvale i laskanja. Čak i ako ne reaguje na njih na uobičajen način, to će ga ipak podstaći na smireniji stav, piše Story.hr.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram