Najsrećniji tokom vladavine Riba: Astro znaci koji upravo ulaze u odličan period

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da li ste među njima?

Vladavina Riba počinje u nedelju, 19. februara i trajaće do 20. marta. Ove će godine biti posebna po tome što će Saturn napustiti Vodoliju i ući u Ribe, a to svim znakovima donosi potpuno nove ciljeve i izazove.

Saznajte spadate li među horoskopske znakove koji će u nadolazećem razdoblju imati najviše sreće.

Škorpija

Škorpija će nakon dugog vremena osetiti priliv pozitivne energije, posebno kada Saturn 8. marta napusti Vodoliju. Nagomilani problemi vezani za novac, imovinu i porodična pitanja konačno se počinju rešavati. Mnogi će biti vedri i raspoloženi za zabavu i druženje. Ovo je vreme kao stvoreno za flert i zavođenje, a neće ih zaobići ni poslovni i finansijski uspeh, piše Index.

Foto: Shutterstock

Ribe

Razdoblje njihove vladavine biće intenzivno i doneće im mnoge sjajne prilike. To se posebno odnosi na posao i finansije pa bi baš sada mogli napredovati, dobiti povišicu ili pronaći bolji posao. Iako će ulazak Saturna u njihov znak doneti nove obaveze i povećanu odgovornost, to im neće umanjiti sreću. Na intimnom planu očekuju ih lepe promene.

Vodolija

Vodolije će osetiti veliko olakšanje nakon što Saturn 8. marta napusti njihov znak, u kojem je boravio skoro tri godine. To su za njih odlične vesti jer će se neke stvari konačno početi kretati u pravom smeru. Primeniće naučene lekcije i iskoristiti ih za uspeh u poslovnom i novčanom smislu, a iduća nedelja doneće im i ljubavno ispunjenje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram