Ljubavni vikend horoskop: Vagu izbacuju iz takta

Iz filma "The Last Face"
Iz filma "The Last Face"; Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta su vam na ljubavnom planu zvezde pripremile tokom vikenda.

Ovan
Posvetite se vašem ljubavnom životu i uključite strast. Pokušali ste da cenzurišete svoje ponašanje, a ne shvatate da tako sebi samo oduzimate energiju.

Bik
Blagonakloni ste prema nekome ko pokušava da vam se približi, ali i dalje održavate emotivnu distancu. Odlučite se da li želite da idete dalje ili ne.

Blizanci
Postajete svesni svojih mana i ranjivosti, pa vam razmišljanja o tome okupiraju misli tokom celog dana. Ukoliko budete insistirali na nekom dokazivanju vaših stavova možete samo naići na zid i nerazumevanje.

Pročitajte još:

Rak
Ukoliko osećate da niste u stanju da razrešite neki sukob koji se vuče danima, onda ni nemojte. Dosta ste napeti i ne znate šta biste od sebe, a to stvara samo negativnosti kada su veze u pitanju.

Lav
Kako stičete samopuzdanje na poslu, tako postajete svesni da neke stvari u vašem domu ili odnosu sa partnerom nisu baš na mestu. Započinjete novi krug razotkrivanja koji će vam dati bolji uvid u vaše emotivno stanje.

Devica
Drugi dan vikenda će biti više za rešavanje problematične komunikacije. Nesporazumi su izvesni samo ako ne budete iskreni.

Vaga
Sve što budete želeli da uradite ili imate u planu partner će uraditi suprotno. Ne dozvolite da vas odmah sve izbaci iz takta i da zaključujete besni.

Škorpija
Danas lako možete ući u diskusiju sa partnerom koja neće biti tako jednostavna. On/Ona se drže racionalnih razloga zašto nešto ne možete zajedno da postignete, dok vi ne odustajete od vere u uspeh pa makar bili i na pogrešnom putu.

Strelac
Partner ili simpatija namerno započinje svađu koju potencijalno možete zaustaviti jakim argumentima. Nedelja donosi povoljnije aspekte za mirniju komunikaciju.

Jarac
Želite pažnju od partnera i to ne bilo kakvu, potrebna vam je zabava i razonoda. Zauzeti pripadnici ovog znaka zabavljaju sve žive ne bi li osvojili nekoga u masi.

Vodolija
Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu da očekuju malo prijatniju situaciju tokom vikenda koju bi trebalo što bolje da iskoriste. Slobodni bi trebalo da se druže i da razmisle da li je baš trenutak da se vrate bivšima.

Ribe
Šta god da ste planirali, ostavite mesta za nešto novo, što može da se desi tokom vikenda. Prepustite se slobodno maštanju.