Ljubavni vikend horoskop: Vage izjeda ljubomora

ljubavni vikend horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 10. i 11. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Šokantna vest u vezi sa finansijama može direktno uticati na emotivne odnose, i to najviše one stabilne. Slobodni mogu uleteti u kraću avanturu.

Bik

Skloni ste raznim aktivnostima tokom vikenda, pa će se samim tim menjati i dinamika. Želite iz korena da promenite svoj odnos prema emocijama, pa olako padate pod uticaj nekih osoba iz prošlosti.

Blizanci

Stabilniji ste tokom vikenda jer vam partner pruža neophodnu podršku. Slobodne očekuje lep provod među prijateljima.

Rak

Okrećete se uživanju i opuštanju. Slobodni mogu da biraju, a zauzeti planiraju vreme samo za sebe.

Lav

Partner želi vašu pažnju, a vi to ignorišete. Potrudite se malo više, ako vam je stalo. Slobodni očekuje interesantan poziv.

Devica

Partner insistira da poradite malo na svom ponašanju, iako vama nije najjasnije na šta tačno misli, a to može dovesti do nesuglasica. Slobodnima odgovara mir i tišina.

Pročitajte još:

Vaga

Slobodni pripadnici znaka su skoro pa zaljubljeni do ušiju, ali to nikome ne žele da priznaju. Zauzeti pripadnici znaka zvocaju partneru, a istovremeno su prikrikveno ljubomorni.

Škorpija

Imaćete vikend tokom kog morate da odlučite kada ćete da prekinete nesuglasice sa partnerom i krenete napred u planiranje budućnosti. Solo pripadnici ovog znaka mogu očekivati teško podnošenje usamljenosti, pa ne bi bilo loše da ove dane provedu u društvu.

Strelac

U prvom delu vikenda pazite se vaše potrebe da se partneru obraćate u stilu jedne žrtve jer ovo ponašanje ovaj put može da izazove mnogo gore posledice nego inače. Ako ste singl, neka stara ljubav želi ponovo kontakt sa vama.

Jarac

Bolje se osećate nego pre, pa stvarate i takvu atmosferu. Partner želi da uživa, a vi možete svakako da mu se pridružite.

Vodolija

Tenzični ste zbog posla, a partner želi da vam pomogne. Nemojte započinjati teške teme tokom vikenda. Vodolije koje su singl imaju simpatiju koja je malo neobičnija i želi nešto više.

Ribe

Ukoliko osećate da niste u stanju da razrešite neki sukob koji se vuče danima, onda i nemojte. Dosta ste napeti i ne znate šta biste od sebe, a to stvara samo negativnu atmosferu kada su veze u pitanju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram