Strelac važi za šmekera, ali jako je omražen zbog tri stvari

strelac
Foto: Disney+ / Everett / Profimedia

Strelac važi za velikog šarmera i za muškarce rođene u ovom znaku kažu da su najveći zavodnici Zodijaka. Ipak, ovaj horoskopski znak prati i loš glas jer mu neke mane ne praštaju.

Naime, Strelac može da bude iskren do te mere da zvuči kao da nekoga želi da povredi. Uživa i da se pravi da baš sve zna, a da ne bi bio mrgud, stralno mu trebaju nova uzbuđenja i avanture, pišu na sajtu Your Tango.

Pročitajte još:

Upravo to kod Strelca nervira mnoge, mada su osobe rođene u ovom znaku zavodljive, šarmantne, vedre i uvek spremne na izazove.

Zapravo, Strelac je u stanju da stvari uzima zdravo za gotovo, rizikujući preko svake granice, pa zato deluje nezrelo. Oštrim jezikom ume da povredi i najbliže, tako da zaboli do srži. Uz to, Strelac mnogo polaže na spoljašnji izgled, a i kad se zainteresuje za nešto, to bude kratkog daha.

S druge strane, mnogi Strelci su ubeđeni da su superiorniji od drugih i da sve mogu, samo kad požele. Neretko veruju da su bezgrešni,  pa im se desi da naprave nekoliko vezanih kikseva. A tad pored njega ispaštaju i oni bližnji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram