Horoskopski znak koji je najbolji prijatelj na svetu

Psihologija i astro 19. sep 202022:39 > 20. sep 2020 10:26
Foto: Printscreen/YouTube/Nikola Dasic

Kada upoznate nekoga za koga u trenutku pomislite da bi mogao da vam postane najbolji prijatelj - verovatno je rođen u znaku Vodolije. I verovatno ste zaista pronašli prijatelja koji ne samo da će vam se uvek naći u frci, već će vam učiniti život mnogo zanimljivijim, zabavnijim, lepšim....

Vodolija je iskrena, otvorena i radoznala osoba. Nikada vas neće slagati, pa makar vam pred ljudima prigovorila da ste se ugojili – neće vas ni naljutiti, jer će to znati da uradi simpatičan i spontan način koji razoružava i najveće hejtere.

S druge strane, kad su u pitanju neke ozbiljne stvari, umeće da stavi emocije na stranu i uradi ono što je najbolje za njenog prijatelja. Zna da na ljude ne treba gledati kao na članove porodice, kolege i rođake, nego kao na jedinstvene osobe sa kojima mogu biti prijatelji i o kojima treba da vode računa na jednom drugačijem nivou.

Pročitajte još:

Vodolije vole da se zabavljaju i da budu među ljudima. Ne trpe dosadu, uvek su u akciji, zbog čega su uglavnom omiljeni u društvu. Vole da menjaju sve i stalno – od frizure do celog sveta. Ne obraćaju pažnju na nebitne stvari i nemaju predrasude prema drugima.

Ipak, ne dajte da vas zbuni njihova „fluidnost“ i činjenica da imaju gomilu „najboljih“ prijatelja – uvek će biti tu za vas i činiti vam život interesantnijim i lepšim.

Uvek su spremni da pomognu, a njihova inteligencija nema granica, mada su ponekad lenji kada treba da je iskoriste, piše Ženski magazin.

Ne vole da ih neko sputava, vrlo su uporni i kreativni kad nešto žele. Ne vole kada im se neko meša u njihov život, ali to ne znači da neće prihvatiti savet ili uvažiti nečije mišljenje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram