Ljubavni vikend horoskop: Bikovi u velikom problemu

ljubavni vikend horoskop
Foto: Profimedia

Saznajte šta da očekujemo u ljubavi za vikend pred nama.

Ovan

Napeti ste, ali i ponosni na sebe. Tokom vikenda zauzeti se okreću nekim temama vezanim za finansije, dok slobodni žele neobičniju zabavu.

Bik

Sve je u znaku nestabilnosti, što Bikovima najmanje prija. Slobodni se bave samo površnim temama i tako održavaju prividnu stabilnost, dok zauzeti mogu upoznati iznenada nekoga ko je zauzet.

Blizanci

Posedujete dosta talenata, ali najveći je onaj vezan za komunikaciju. I slobodni i zauzeti će imati prilike da upotrebe svoj največi talenat kako bi zadržali stabilnost.

Rak

Ćutljivi ste i povučeniji nego inače, što zbunjuje partnera ili simpatiju. Pokušajte bar da stavite do znanja da ovo nema veze sa bilo kim drugim, sem sa vama.

Lav

Očekujete previše i to dramatično partneru stavljate do znanja. Budite asertivniji i skloniji kompromisu.

Pročitajte još:

Devica

Tokom ovog vikenda odgovara vam samo najmanji broj ljudi i to vama dobro poznatih. Slobodni su malo zatvoreniji, dok zauzeti traže način da uspostave što bolji odnos sa partnerom/partnerkom.

Vaga

Vaše tajne i skrivena osećanja u ljubavnim odnosima moraju doživeti neku vrstu razotkrivanja. Previše se plašite da ne pogrešite u odlukama.

Škorpija

Konačno ste malo otpustili negativnu energiju, pa ste odmorniji i raspoloženiji za društvo, specijalno ono koje vam nije toliko poznato. Zauzeti planiraju ozbiljne stvari sa partnerom/partnerkom.

Strelac

Perspektiva i budućnost ljubavnog odnosa se sada naziru. Želite da svemu date neki značaj.

Jarac

Potrebna vam je dinamika i tražite je na sve strane. Pošto imate više simpatija, razgovori se otvaraju na sve strane, ali samo jedna od njih je vredna pažnje pa birajte pažljivije.

Vodolija

Vaši napori da nešto sprovedete u delo će biti oslabljeni nesvesnim akcijama, kao što su iznenadne ljubomore ili malo veća osetljivost zbog straha od gubitka.

Ključ je u svesnosti motivacije i mehanizama koje vas vode u nesigurno ponašanje.

Ribe

Vikend pred koji je pred vama će vas naterati a izađete iz svoje zatvorenosti i konačno kažete šta želite od partnera. Slobodni mogu da očekuju zanimljiva dopisivanja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram