Ko su najveći manipulatori horoskopa

horoskop
Foto: Amblin Entertainment / Entertainment Pictures / Profimedia

Oni su pametni i lukavi. Lako navode ljude da im veruju i jednom kada to postignu - više nema nazad. Iako su tako manipulativni, takvi ljudi uvek nekako uspeju da zadrže svoju dobru reputaciju. Zodijak kaže da su najveći manipulatori rođeni upravo u ovim znakovima.

Škorpija

Škorpije s vremena na vreme mogu da budu ekstremno manipulativne. Ipak, to se često dogodi iz osvete. Škorpije vole da budu miljenici šefova, pa im nije teško da manipulacijom potkopaju kolege kako bi napredovale.

Rak

Rakovi su često manipulativni kada se radi o profesionalnom delu života. Znaju šta žele i ne prezaju od manipulacije kako bi to dobili. Stoga, ako radite s Rakom, dobro je ostati u pripravnosti i izbegavati njegove manipulacije.

Strelac

Baš poput Škorpija, ni Strelci ne izbegavaju manipulaciju ako nešto mogu da dobiju njom. Mogu da budu zločesti samo kako bi ispunili šta žele. I dok su dovoljno nežni da poštede bliske ljude od manipulacije, svi ostali su im meta.

Ovan

Ovnovi su slatkorečivii i lako tako mogu da manipulišu ljudima. Igraju mentalne igrice i uradiće sve da postignu šta su sebi zacrtali. Jako su pametni kada treba manipulisati ljudima oko sebe, piše Pinkvilla, a prenosi N1.ba.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram