Tri horoskopska znaka očekuje spektakl u sezoni Vodolije

Foto: Shutterstock

Čim je otpočela sezona Vodolije postali smo opsednuti mogućnostima koje nam ovaj period pruža. Sve nam se otvara, a za tri horoskopska znaka ljubavni odnosi počinju da se poboljšavaju.

Vodolija je znak koji predstavlja veru u sebe, izbor i pravo da budete svoji i činite šta hoćete. Tokom sezone Vodolije, počevši od 21. januara 2022., počeli smo da osećamo sve, od nade do novih i inventivnih načina da tu nadu održimo živom, piše Luftika.

Sezona Vodolije je fantastična za ljubavnike. Nove veze će imati izuzetno velike koristi od doba Vodolije.

Oni od nas koji su već sa partnerima, videće da se stvari malo ‘osvetljavaju’. Možda smo u jednom trenutku shvatili stvari malo previše ozbiljno i počeli smo da gubimo onu spontanu radost koja se javlja samo jer smo zajedno.

Energija Vodolije nam omogućava da ispitujemo nove stvari i analiziramo ali bez preterivanja. Videćemo da moramo da se oslobodimo naše potrebe da kontrolišemo sve, i ako sve prođe kako treba, možda ćemo čak jednostavno živeti romansu baš onakvu kakva i jeste.

Strelac

Glavni razlog zašto će se vaš ljubavni život početi da se popravlja je taj što ćete se tokom sezone Vodolije osećati opuštenije sa svim askpektima vaše veze, a manje zabrinuti za super – fantastične aspekte, što znači da ćete se pomiriti sa činjenicom da vaš partner nije superheroj, već ljudsko biće.

Vaša očekivanja će malo splasnuti, ne zato što želite manje, već zato što ste sada spremni da prihvatite ljudsko biće u svoj život, a ne da očekujete neko mitsko biće iz mašte.

Ovo smanjuje pritisak sa vašeg partnera i omogućava vam da oboje da lakše dišete. Svođenje svojih očekivanja na odgovarajuću stvarnost mnogo je zdravije od pritiska na svoje voljene osobe da postanu ono što nisu.

Foto:Shutterstock

Vodolija

Skoro svi se osećaju dobro kada uđu u svoj vladajući znak, a tokom sezone Vodolije nećete biti samo u svom elementu, već ćete biti u svojoj punoj moći i snazi. Kada osetite moć, završićete stvari očas posla. Nisu se šalili u onoj staroj pesmi „Doba Vodolije“ kada su pominjali reči „harmonija i razumevanje“.

Vaš romantični život će biti u najmanju ruku lirski. Pošto ćete se osećati opušteno sa samim sobom, biće vam lako da se tako ponašate i prema svom partneru, kao i prema prijateljima.

Biti pristupačan je toliko važno u odnosima, a kada vaš partner vidi da ste veseli i prihvatajuće raspoloženi, osećaće se veoma prijatno u vašoj blizini, što će sve učiniti srećnijim.

Foto: Shutterstock

Ribe

Vaši odnosi i sa romantičnim partnerima i sa članovima porodice imaju solidne šanse za poboljšanje tokom sezone Vodolije, a to ćete videti praktično odmah. U vazduhu se oseća vibracija zbog koje svi uključeni u ovu priču očekuju uspeh.

U ovom trenutku, vaša lična romantična veza će se odvijati sigurno i harmonično. Možda čak otkrijete da vaš partner ima nešto zajedničko sa vama što ranije niste primetili, a ova čudna okolnost može vas dvoje povesti na važnu ekspediciju: da otkrijete više jedno o drugom.

Ovo je sjajno vreme da zajedno učite, da pohađate neke časove i kurseve, da naučite novi zanat i da provedete vreme zajedno, uživajući u aktivnostima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram