Astro srećnici kojima retrogradni Merkur donosi veliki uspeh

Foto: Shutterstock

Neki horoskopski znaci će izvući najbolje iz prvog retrogradnog Merkura 2022. godine. Bik, Škorpija, Strelac i Ribe ovaj period čak mogu osetiti i kao veoma srećan.

Ako ste rođeni u znaku Bika, Škorpije, Strelca i Riba, evo zašto ovaj retrogradni Merkurov hod nećete osećati kao zlo koje preti da vas uguši, piše Luftika.

Bik

Možda ne osećate ovu retrogradnost tako intenzivno kao mnogi drugi, ali to ne znači da će biti lako. U stvari, kada počne retrogradnost Merkura, to bi moglo izgledati kao šok za vaš sistem.

Pošto ova retrogradnost izaziva probleme u vašem polju karijere, to bi moglo poremetiti neke od vaših profesionalnih planova i naterati vas da uložite veći napor.

Ali kada se Merkur 25. januara vrati nazad u Jarca, njegovi efekti će postati suptilniji i mnogo nežniji prema vama. Može vam čak pokazati čudne nove stvari koje vas uzbuđuju i zbunjuju.

Foto: Shutterstock

Škorpija

U početku, ova retrogradnost bi mogla da vas ostavi bez daha. Na kraju krajeva, počinje kretanjem kroz vašu četvrtu kuću doma i porodice, što može dovesti do nesporazuma u ​​vašem ličnom životu.

Kako to narušava vašu zonu udobnosti, možda ćete se osećati ranjivije nego inače.

Međutim, kada ovaj retrogradni Merkur ponovo uđe u Jarca 25. januara, većina njegovih efekata će ciljati na vaše komunikacijske veštine. Recite šta mislite i mislite ono što kažete, osim ako kasnije ne želite da vodite neugodan razgovor.

Foto: Shutterstock

Strelac

Većina ove retrogradnosti Merkura će se dešavati u vašoj brbljivoj trećoj kući, što bi moglo dovesti do nekih frustrirajućih nesporazuma koji ovu retrogradnost čine tako ozloglašenom.

Ako odvojite vreme da razmislite o tome šta želite da kažete pre nego što to izgovorite naglas, bićete u boljoj poziciji da izbegnete situaciju u kojoj ćete sami sebi zapušavati usta.

Ako imate nešto sarkastično ili brutalno iskreno da kažete, možda biste želeli da prvo razmislite o tome. Iskrenost nije uvek najbolja opcija. Ne za vas.

Foto: Shutterstock

Ribe

Možda ćete se osećati mnogo sanjivije nego obično kako ovo retrogradno kretanje krene.

Merkur će oživeti vaš svet snova dok se retrogradno šeta kroz vašu 12. kuću podsvesti, što bi moglo učiniti da se osećate pomalo odvojeno od stvarnosti.

Ako se budite iz čudnih snova koji su toliko živopisni da izgledaju gotovo stvarni, možda je za to kriva ova retrogradnost. Odvojite vreme da analizirate šta vam ovi snovi pokušavaju reći, jer bi to moglo biti važno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram