Horoskopski znakovi kojima je seks najvažniji u životu

seks
Seksi horoskop; Foto: Igor Kardasov / Alamy / Alamy / Profimedia

Svakom horoskopskom znaku je seks važan, razlika je samo u senzibilitetu, ističe astrolog Vukašin Stošić za Nova.rs.

Piše: Vukašin Stošić

Na svojoj Instagram strani Astrovuk Vukašin otkriva mnoge Zodijačke tajne, a ove subote za nas piše o horoskopskim znakovima kojima je seks najvažniji.

„Svakom horoskopskom znaku je seks važan, poricali to ili ne. Razlika je isključivo u senzibilitetu, kao i tome da li će vam prijati energija direktnog Ovna koji ne voli da okoliša, Lava koji očekuje da je najveća zvezda u krevetu uz želju da ga hvalite na sva zvona, Škorpije koje pozivaju na blud, predigru ili maštanja koju imaju Ribe i Vage, postepeni ugođaj koji pružaju Bikovi ili razigrana i živahna energija koju emituju Blizanci i Vodolije. Svi su po nečemu specifični.

Koga biste vi izdvojili?

Ipak, neke znakove ćemo izdvojiti uz epitet ‘bombi’ i prijatnih iznenađenja pored kojih će i vama seksualni apetiti rasti. Oni bez seksa ne mogu skoro ni dana, skrivali to uspešno ili ne. Da se upoznamo sa njihovim veštinama!

Škorpija

Intenzitet, strast, fantazije, libido, urođeni seksepil kojim žare čim vas saseku pogledom.

Pročitajte još:

Ovi muškarci mame i obaraju žene pogledom i stasom. Njegovi seksualni apetiti nemaju granicu. Perfektni ljubavnici mame zauzete dame. Svojom nepredvidljivošću pozivaju dame da im se pridruže u izazovima, i to rade vrlo suptilno. Perverzne, maštovite i razigrane energije koju prati pregršt fantazija. Međutim, to ćete shvatiti tek kada se sa njim osamite.

Dame nose urođeni seksepil i iz njih izvire erotski naboj koji ne može da sakrije. Žena Škorpija se uvek primeti u masi. Svojim atributima ona je magnet za muški pol. Bik će ih zapaliti svojom upornošću i mamiti svojom suptilnošću.

Bik

Senzualnost, erotičnost, duga predigra. Nežni poiljupci u predelu vrata koji postaju sve intenzivniji, masaža koja postaje sve dinamičnija. Vrlo čulni, znaju kako da naprave opuštenu atmosferu.

Romantična večera uz sveće praćena muzikom i laganim ljubljenjem se iznenada pretvara u seksualne vratolomije. Istražiće svaki delić vašeg tela. Sa njim i sama predigra zna da traje satima. Oni znaju da zavedu i vode suptilnu igru stimulišući vaše erogene zone.

Nenadmašni hedonisti. Deluje usporeno i deluje da preferiraju klasične varijante, ali varate se. Vole da iskuse sve sladonosne i izazovne stvari. Samo da im je lepo. Sa njima je najslađe. Škorpija im budi sva čula.

Ovan

Vatreni, direktni, smeli, pravi sportisti u krevetu. Preuzimaju primat i vode. Nema ni grama strpljenja kada ga strasti sustignu i užare.

Pročitajte još:

Kod njega nema mnogo okolišanja. Zna šta želi i ide glavom kroz zid da svoje želje i zadovolji. U tome zna biti i agresivan. On dominira, preferira dinamiku i brzinu, pa će vas skinuti od glave do pete brže no što možete i da zamislite. Pustite ga da preuzme kontrolu. Njegovi apetiti rastu kako biva sve vrelije, uz ambicije da vas što bolje zadovolji.

On žudi za promenama i izazovima, pa mu klasične varijante uvek dosade. Svaki dan bi probao nešto novo i izazovnije. Lavovi i Strelčevi sjajno odgovaraju na njegove izazove.

Ribe

Ovo je za mnoge iznenađenje, ali Ribe su izrazito maštovite i imaju vrlo neoubičajene fantazije. Vole da se igraju uloga i režiraju sam seksualni čin. Vole da provociraju, ističu svoje telo, seksepil i senzualnost.

Deluje naivno, ljupko, umilno i slatko, ali je to samo maska. Maska iza koje se krije pravi ‘Kazanova’.

Muškarci vole dominantne žene, dok se žene pak prilagođavaju i omađijaju muskarca prateći njegov tempo. Seks se sa njima pretvara u bajku, a ko ne voli bajke? Škorpije i Rakovi zasigurno uživaju u društvu Riba, živeći njihove fantazije. Pardon, bajke.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram