Horoskopski znak s kojim si savršeni spoj

The Notebook
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Obično se na Internetu mogu pronaći brojni tekstovi o tome koji horoskopski znakovi su kpmpatibilni u ljubavi (i u krevetu). Međutim, za svaki horoskopski znak postoji jedan drugi koji mu savršeno odgovara - po karakteru, po osobinama. Otkrićemo ti tvoj par!

Ovan

Ovnu treba devica u životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna, a drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog ovna na zemlji.

Bik 

Bez vodolije se bik neće dobro snalaziti. Naime, vodolija je puna energije, temperamentna je, i očigledno fascinantno biće. To oduševljava bika koji se veseli i zna da uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci 

Blizanci ne mogu da zamisle život bez bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za nadopuniti živahnog blizanca.

POGLEDAJTE JOŠ:

Rak 

Ako postoji znak bez kojeg rak ne može, onda je to škorpija. On je hrabar, odlučan i neustrašiv. Osim toga je strastven i veran. Upravo to što treba osećajnom i suzdržanom raku.

Lav 

Kako bi mu život bio ispunjen, lav treba vodoliju u svom okruženju. Svejedno je da li u krugu prijatelja ili porodice. Bitno je da lav može da profitira od samostalnosti, odlučnosti, idealizma i energije vodolije. To imponira samopouzdanim i spontanim lavovima.

Devica

Strelac je sa svojim humorom, opuštenošću i dalekovidnošću  ponekad perfekcionistički nastrojenoj devici savršena dopuna.

Foto:Shutterstock

Vaga 

Osobama rođenim u znaku vage treba riba u životu, jer ona je saosećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osećajnim vagama koje teže za ravnotežom.

Škorpija

Škorpiji je jako teško bez vage. Ona je osećajna, diplomatski nastrojena i ima na ljude izjednačujući učinak. Škorpija je često vrlo instiktivna, stroga i izazovna, pa tako ova dva znaka čine u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strelac

Strelcu u životu treba lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog strelca dobra suprotnost.

Jarac 

Život jarca lepši je ako ga može provesti s blizancem. Naime, blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponira savesnom, često suzdržanom i pomalo tromom jarcu.

Foto: Shutterstock

Vodolija

Vodoliji treba rak u životu. Rak je osećajan, ima smisla za humor i vrlo je maštovit. Takođe je vrlo brižan tip. To nadopunjava vodoliju, jer ponekad zna da bude vrlo impulsivna i napadna i živčana.

Ribe 

Za ribe je život bez jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je verno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosetljivom jarcu.

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram