Dnevni horoskop za 7. 4: Jarcu poslovne obaveze kvare ljubav

Horoskop
Foto: - / Everett / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za sredu 7. april 2021. godine.

Ovan

Posao: Još jedan veoma uspešan i aktivan dan je pred Ovnovima, bez obzira na to da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza ili ćete se odlučiti pak za pokretanje makar jedne inicijative za nove profesionalne projekte.

Ljubav: Veoma pozitivna atmosfera i doboro raspoloženje pratiće vas i na polju ljubavi tokom ovog dana, posebno kada je šarmiranje i osvajanje novih simpatija u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Reorganizacija dosadašnjeg načina rada biće prioritet Bikovima tokom ovog dana, ali za bolji efekat razmišljajte da zatražite pomoć.

Ljubav: Eventualne nesuglasice sa dragom osobom najbolje ćete rešiti težnjom ka kompromisnom rešenju, umesto tvrdoglavom insistiranju da vaša bude poslednja.

Zdravlje: Nervoza, stres.

Blizanci

Posao: Potencijalno odličan radni dan je pred Blizancima u kojoj god oblasti da su aktivni, a moguće je i očekivati zaslužene beneficije i priznanja od nadređenih za dobro urađen posao.

Ljubav: Bez obzira kojoj grupaciji pripadate, zadovoljni a željni promena ili pak nezadovoljni aktuelnom ljubavnom slikom, imaćete sasvim realne izglede da uglavnom uspešno ostvarite svoje želje, pod uslovom da budete uporni.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Sasvim solidan dan je pred Rakovima da bez većih problema realizuju svoje zacrtane obaveze.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, a to će vam verovatno i odgovarati.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Lavovska snaga karaktera i visok nivo samopouzdanja biće od presudnog značaja da se lakše prevaziđu neke komplikovane profesionalne situacije, posebno sa osobama sličnih predispozicija. Hrabro napred.

Ljubav: Prosečan dan bez naglaska ka nekim spektakularnim dešavanjima očekuje vas u sferi ljubavi, što i nije loše da se malo pritajite i sagledate stvari iz drugog ugla.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Devica

Posao: Sa dosta dobrom energijom i ustaljenim radnim navikama možete vrlo lako da izađete na kraj sa svim preprekama ove srede.

Ljubav: Ono što se može izdvojiti kao novitet biće potencijalno suočavanje i prihvatanje iskušenja površnog flerta, možda ćak i avanture, pa eto prilike da uživate u sjajnoj komunikaciji i prijatnoj atmosferi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Obratite pažnju na neki ortački poslić koji ste već odavno planirali. Povoljne su okolnosti da se i takva vrsta aktivnosti konačno pokrene.

Ljubav: Kod većine Vaga realno je očekivati bar jedan interesantan emotivni susret vredan sećanja. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Velika je verovatnoća da vam neka draga osoba zatraži pomoć, pa budite spremni da joj se nađete.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, trenutak nije među povoljnijima za pravljenje nekih ozbiljnijih planova i, što je još važnije, za njihovu uspešnu realizaciju. Budtie strpljivi.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Strelac

Posao: Prilično dinamičan i uspešan dan je pred tipičnim Strelcima, posebno onim pripadnicima koji imaju slobodu odlučivanja. Imajte ipak u vidu da nisu svi naklonjeni vašim idejama.

Ljubav: Prilika za uživanje u flertu i šarmiranju novih simpatičnih osoba biće i ovog dana. Razmislite pre nego što se upustite u neku ozbiljniju priču, a da prethodna nije završena.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Ovo je dan kada Jarčevi ništa ne bi trebalo da forsiraju. Iskoristite svoju upornost i strpljivost da se prilagodite novonastalim okolnostima. Vreme radi za vas.

Ljubav: Poslovni angažman ne daje vam mnogo vremena da se posvetite dragoj osobi, a i nije povoljan momenat za neke ozbiljnije poteze.

Zdravlje: Osetljivost čula.

Vodolija

Posao: Ukoliko razmišljate da napravite neke promene u profesionalnom životu, povoljan je trenutak da polako preduzimate prve korake.

Ljubav: Opterećenost poslovnim obavezama i nedovoljna koncentracija neće vam ostaviti mnogo vremena da se posvetite ljubavnoj sferi.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Dosta naporan dan očekuje Ribe i ove srede. Pokušajte da izbegnete donošenje odluka u hodu, ma koliko neko bude na tome insistirao.

Ljubav: Budite opušteni i u svom fazonu, nema razloga da zbog bilo čega žurite, posebno ne kada su u pitanju nova poznanstva.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram