Horoskopski znakovi koji od svega prave dramu

Foto: Shutterstock

Način na koji se odnosimo prema svetu oko nas za svakoga je jedinstven. Neko je pomirljiv i ne ‘talasa’ mnogo kada shvati da ne može mnogo toga da promeni, a neko sa druge strane ima naviku da svaku situaciju preuveliča, da vidi i ono čega zapravo nema, a da svoje brige i probleme predstavi kao najveće.

Prema astrolozima, Rak, Lav i Škorpija prosto obožavaju da od svega naprave dramatičnu situaciju.

Rak

Svaku reč, svaki postupak okoline, svaku sitnicu i situaciju, Rakovi promatraju kao pod lupom. Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju tu neprijatnu naviku da bukvalno sve uzimaju u obzir.

Svakoj takvoj situaciji oni pridaju značaj i kvalitete koje u početku uopšte nije imala. Tako događaji i izjave dobijaju novu dimenziju i rastu poput grudve snega koja se kotrlja niz planinu.

Ako se neko i usudi da skrene pažnju da preteruju, Rakovi će ih prezreti, piše Luftika.

Lav

Pripadnici ovog horoskopskog znaka sve rade uz pompu i buku, pa tako ni njihov odnos prema okolnim dešavanjima nije izuzetak.

Čim im se učini da neko pokušava da ih uvredi, pa čak i kada to nije slučaj i namera, Lavovi već počinju da kuju plan za osvetu.

Ako i shvate da su preterali i pogrešili, izvinjenje će najverovatnine izostati.

Škorpija

Kada se nađu u nevolji ili problemu, Škorpije ne oklevaju, već momentalno kreću da konstruišu priče, od kojih je svaka tragičnija od prethodne.

Rezultat tih fantaziranja su potpuno suludi zaključvi, proizašli iz uglavnom bezazlenih reči i dela.

Ako se Škorpije nađu u nekom realnom icidentu, idu do samog kraja, ne odustaju i ne prezaju ni od čega.

BONUS VIDEO: Joga vežbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram