Pet signala koji ukazuju da imate jaku intuiciju

Foto:Shutterstock

Intuicija je nešto što je ivan svakog rasuđivanja i logike. Naš osećaj u stomaku, ili unutrašnji glas koji nam govori da li je nešto ispravno za nas ili ne. U životu nas ne vode uvek logika i racionalno razmišljanje, mnogo puta u životu će nam pomoći upravo intuicija, taj snažan osećaj u nama, koji nam poručuje šta je dobro, a šta ne, svi to osećamo u sebi, samo to trebamo osvestiti.

Često postoje trenuci kada se na neobjašnjiv način osećamo skloni nekom određenom izboru, odluci, reakciji, kada nam intuicija govori šta treba da uradimo, kako treba da postupimo, kako treba da se ponašamo, koji pravac da odaberemo, koju odluku da donesemo.

U nastavku pročitaj pet znakova koji će ti otkriti da li si intuitivna osoba, piše Ultra.ba.

Osećaš vibracije od drugih ljudi

Kad god upoznaš nekog novog, od te osobe osećaš vibraciju, bilo negativnu ili pozitivnu. Ako od nekog dobiješ pozitivnu vibraciju, možda ćeš se “bez razloga” osjćati dobro u društvu te osobe.

Ako dobijaš negativnu vibraciju od neke osobe, možda ćeš osetiti da ta osoba nije dobra za tebe, videćeš da te možda laže, obmanjuje ili da ti ne želi dobro.

Foto:Shutterstock

Osetljiva si osoba

Imaš sposobnost da odmah primetiš i osetiš tuđe emocije. U stanju si da brzo primetiš kako se osećaju ljudi, osećaš njihove energije. Senzibilna si i emotivna osoba, osećaš ljude oko sebe.

Dobijaš neke iznenadne poruke ili znakove

Kad god intuicija pokušava komunicirati s tobom, možda ćeš u svom okruženju upratiti znakove ili poruke koje ti poručuje intuicija. Bilo to u situaciji dok šetaš do posla, u restoranu ili u teretani. Intuicija je ta, koja pokušava nešto da ti kaže.

Kako da naučite decu da budu zahvalna
Foto: Shutterstock

Imaš živopisne snove

Često imaš neobične, živopisne, bogate snove kojih se jasno sećaš nakon buđenja. Ponekad ti se može činiti da se stvar, situacija, doživljaj koji doživiš u snovima obistinio i možda se zbog toga osećaš čudno.

Osećaš se povezano s prirodom

Dok smo u zatvorenom prostoru, na poslu ili u svom domu, postoji mnogo stvari koje nam mogu odvratiti pažnju poput buke, glasova, zvukova, gužve, stresa i utopiti glas intuicije.

Ako si intuitivna osoba, kada si okružen/a prirodom, možda ćeš se osećati izuzetno kreativno, slobodno, inspirativno, entuzijastično, te će intuicija i unutrašnji glas postajati sve jači, jer nema distrakcija u okruženju, stresa i gužve.

***

Bonus video: Levoruki ljudi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram