Horoskopski znaci koji će pobeći ako hoćete da ih menjate

Foto: Shutterstock

Iako u Zodijaku postoji mnogo znakova koji će se zbog ljubavi promeniti ili bar prilagoditi, ova četiri znaka to nikada neće učiniti.

Oni veruju da svako treba da bude takav kakav jeste, piše atma.hr. 

BIK

Za ovaj zemaljski znak je veoma važno da ga partner prihvati takvog kakav jeste i da tačno znaju šta žele od partnera i veze. Svaki pokušaj promene mogao bi da dovede do raskida, ali postoji jedan izuzetak od ovog pravila. Naime, ako se Bik zaljubi još kao veoma mlad, onda je sposoban za značajne promene u karakteru i navikama. Ali, ako je već izgrađen kao osoba, onda će ostati nepomičan poput stene.

LAV

Vatreni lavovi su stvoreni za ljubav i ako ih nemaju, to je kao da ste im ‘ugasili’ sunce. Pošto misle da ih svi vole takve kakvi jesu, ne vide razlog zašto bi trebalo da se promene.

Za njih je prava ljubav prihvatanje voljene osobe sa svim vrlinama i manama, a vaši pokušaji da ih promenite ne dolaze u obzir.

Lav je može da oprosti voljenoj osobi i nikada neće tražiti ili zahtevati da se partner odrekne nekih svojih principa kako bi mu udovoljio. S druge strane, očekuje isto.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

To je vodeni znak, što znači da su po prirodi osetljivi i istovremeno nefleksibilni. Za Škorpiju je najvažnije da bude autentičan.

Menjati sebe za partnera je isto kao i davati mu lažne komplimente. Oni su verni sebi i isto očekuju od onog koga vole.

Mnoge Škorpije preferiraju partnera sa bogatim životnim iskustvom, koji je svestan svojih želja i potreba i neće tražiti od njih da se promene.

Za ovaj znak je veoma seksi i privlačno ako partner pokušava da sazna što više o njima.

VODOLIJA

Iako su poznati po svojoj jedinstvenosti, otvorenosti i revolucionarnim pogledima na svet, nisu među onima koji žele da se promene kada je ljubav u pitanju.

Za Vodolije su svi ljudi jednaki, što se ogleda u tome kako vole sebe i na koji način treba da budu voljeni. Očekivanje promene partnera ili traženje od Vodolije da se promeni znači da nešto nije u redu sa vezom i da ne funkcioniše.

Čvrsto veruju da ljubav ne zahteva žrtvu. Radije bi bili sami nego sa nekim ko pokušava da ih „poboljša“.