Retrogradni Uran svakom znaku donosi veliku životnu promenu

Plaža, devojka, leto, more
Foto: Shutterstock

Retrogradni Uran počinje 19. avgusta i trajaće do 18. januara 2022. godine. Ova retrogradnost više je suptilna nego stresna - i tu je da nam pomogne u procesuiranju životnih promena.

Ako želite da izvučete maksimum tokom ovog astrološkog fenomena, definitivno ćete želeti da znate kako će retrogradni Uran uticati na vaš horoskopski znak, piše Bustle.

Ovan

Vaš odnos prema novcu i materijalnim dobrima se menja. Možda ste nedavno doživeli neke neočekivane promene u svojoj finansijskoj situaciji ili pristupu resursima. Iskoristite ovu retrogradnost da ostvarite uspeh – tako što ćete ostati otvoreni za iznenadna saznanja o tome šta vam je zaista važno.

Bik

Kao pragmatičan zemaljski znak, cenite stabilnost i predvidljivost čvrste rutine. Ali pošto Uran donosi buntovnu iskru vašem znaku, ova retrogradnost će vam pomoći da razdrmate svoj život. Radite na tome da prihvatite svoju autentičnost, čak i ako to znači kršenje nekih pravila i izlazak iz uobičajenih okvira.

Blizanci

Ova retrogradnost osvetljava vašu duhovnu stranu, zato nađite vremena da razmislite o svemu što intuitivno osećate. Obratite posebnu pažnju na svoje snove i ostanite otvoreni za vizije – jer može doći do neočekivanih spoznaja koje vam dolaze kroz suptilno područje vaše podsvesti. Ovo je vreme kada vašoj duši treba da date prostora za istraživanje.

Rak

Vaš odnos prema prijateljima i vaša uloga u društvenom okruženju se u poslednje vreme promenila – i ova retrogradnost je važno vreme da razmislite o tome kako stvari stoje. Možda ćete se povezati sa novim ljudima koji vam na kraju mogu doneti uzbudljive mogućnosti, ili ćete otkriti da ste se odvojili od stare ekipe. Prihvatite promene u kolektivnoj energiji.

Lav

Sa Uranom koji prolazi kroz vaš sektor karijere, verovatno ste se suočili sa mnogim neočekivanim razvojem događaja i naglim promenama na poslu. Ova retrogradnost traži od vas da razmislite o okolnostima i izborima koji su vas odveli do profesionalnog položaja i da ih iskoristite u svoju korist. Vreme je da budete inovativni.

Devica

Kao zemaljski znak, poznati ste po tome što ste praktični – ali ova retrogradnost traži od vas da rizikujete i budete otvoreni za isprobavanje novih stvari, čak i ako vas to odvede sa utabanog puta. Putovanje u poslednji čas ili iznenadna prilika mogli bi biti upravo ono što vam je potrebno da vam razdrma život.

Vaga

Usred ste zanimljivog perioda kada su u pitanju vaše finansije i odnosi s ljudima – i ova retrogradnost bi vam mogla doneti iznenadne prepreke. Možda ćete konačno uspeti da prevaziđete neke finansijske nedostatke ili počnete da eksperimentišete sa novim ulaganjima. Obavezno postavite čvrste granice dok istražujete.

Škorpija

Vaši intimni odnosi trenutno su podložni promenama, pa je možda vreme da istražite neku nekonvencionalnu dinamiku. Ova retrogradnost nudi vam priliku da sagledate stanje stvari u vašim odnosima i shvatite koja pravila morate da donesete (i prekršite) da biste ostvarili slobodu. Zapamtite, niko ne može diktirati kako ćete postupati osim vas i vašeg partnera.

Strelac

Kao spontani znak, radije ne biste da vas sputava strogi raspored. Ali s prolaskom Urana krou sektor vaše karijere, verovatno ste otkrili da razvijate nove svakodnevne navike. Ovaj retrogradni trenutak je vreme da pregledate svoj rokovnik i isprobate neke nove metode kada je u pitanju svakodnevni rad.

Jarac

Usred ste veoma kreativnog perioda, pa očekujte nove uvide i puno inspiracije. Ova retrogradnost nudi vam priliku da ponovo pregledate prošle ideje i pronađete načine da ih inovativno primenite u budućnosti. Ta energija otvorenog uma može se preliti i u vaš ljubavni život, pa tražite nove ljude i romantiku na neobičnim mestima.

Ribe

Naši domovi bi trebalo da budu naše utočište, ali trenutno se možda borite da pronađete osećaj stabilnosti. Budući da je vaša vladajuća planeta Uran retrogradna kroz sektor povezan sa kućom, možda ćete morati da se suočite s neočekivanim popravkama ili naglim promenama vaše situacije s nekretninama. Praktikujte meditaciju da biste sebi pomogli da ostanete usredsređeni.

Vodolija

Trenutno razvijate nove vidove samoizražavanja, pa vam ova retrogradnost pomaže da shvatite šta to znači. Možda će vas u ovom periodu manje zanimati druženje, a više da ćete želeti da provodite vreme sami sa sobom. Poslušajte svoju intuiciju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram