Horoskopski znaci koje u februaru čeka sreća u ljubavi

Poljubac
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Biće ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. U ovom mesecu lakše pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica. Bićete zadovoljni i opušteni.

VAGA

Vage će u februaru imati mnogo harmoničnih i romantičnih trenutaka s partnerom. Svađe, razmirice i problemi iz prošlosti su iza vas i sada se možete opustiti i uživati u lepim i spokojnim trenucima s voljenom osobom.

Mnoge Vage će u ovom mesecu imati više vremena za druženje sa prijateljima i porodicom. Bilo bi dobro da pronađete malo vremena za sebe i da razmislite šta sve možete da učinite za sebe, a niste stigli do sada. Prijao bi vam novi hobi ili nova zanimacija.

Slobodne Vage će sresti zanimljivu osobu s kojom imaju mnogo zajedničkih tema, lako se mogu javiti simpatije između vas.

LAV

Biće ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. Osećate se dobro, što će doprineti boljoj atmosferi kod kuće. Nekada postavljate velike ciljeve i za sebe i za partnera, ali u februaru ništa vam neće delovati nemoguće.

Pročitajte još:

Idealno je vreme ako želite raditi zajedničke stvari ili poslove. U ovom mesecu lakše pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica.

Lavovi će imati prilike da više izlaze i više vremena provedu s porodicom i prijateljima, a to će vam baš odgovarati. Bićete zadovoljni i opušteni, piše Atma.hr.

Slobodni Lavovi uživaju u flertu i u udvaranju, ali i dalje niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu.

BLIZANCI

Blizanci će u februaru imati priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o budućnosti. Moguće je planiranje venčanja ili početak zajedničkog života. Sigurni ste u sebe i svoje odluke i želite udovoljiti partneru.

Moguće je da ćete kupiti i zajedničku nekretninu.

Ovaj period je bitan i za vas i za vašeg partnera, posebno ako želite da proširite porodicu.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram