Horoskopski vodič: Šta tražite u muškarcu i koji znak to ima

fasbender
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Muškarac Riba nije srećan ako vi niste srećni, a ako vam se sviđa seksualna raznolikost, uzbuđenje i opasnost, onda je muškarac Blizanac pravi za vas.

Tražim vernog muškarca

Koji horoskopski znak je najverniji?

Muškarac Bik je gotovo sigurno najverniji. Njegova vernost je toliko intenzivna da to može biti malo zastrašujuće s vremena na vreme! Ipak, možete započeti odnos s muškarcem Bikom jedino ako ste i vi zastrašujuće verni, jer muškarac Bik vam gotovo nikada neće oprostiti prevaru.

Za manje intenzivno lojalnog partnera, muškarac Rak je savršen. Dokle god mu pokazujete poštovanje i naklonost (i dobro se odnosite prema njegovoj majci) on će vam biti predan.

Muškarac Lav je takođe poznat po svojoj odanosti. Međutim, ta lojalnost može se smanjivati ​​ako ga ne podržavate u svemu što radi. On će to tumačiti kao nedostatak podrške i u nekim slučajevima, to mu može ‘dati dozvolu’ da zaluta.

Muškarac Vaga je znak koji će se najverovatnije oženiti iz pogrešnih razloga, a glavni među njima je bedni strah od samoće. Ako morate izabrati samo jednog: Bik – jer vernost je u srži njegove naravi.

Tražim muškarca na kojeg mogu da se oslonim

Koji horoskopski znak je najpouzdaniji?

Muškarac Ovan voli da vidi sebe kao viteza na belom konju. On voli situacije u kojima spasava stvari i to ga čini vrlo srećnim.

Muškarac Bik je pouzdan, ali samo ako mu je apsolutno kristalno jasno o čemu se radi, a takođe može biti malo spor u shvatanju i ponekad neosetljiv. Međutim, kada zna gde ga želite, kada i zašto, on će biti tamo. Iako ćete možda morati da mu napišete uputstva na poleđini ruke, piše Atma.hr.

Muškarac Rak je, bez sumnje, najpouzdaniji. Porodica mu je na prvom mjestu i svoje odgovornosti shvata vrlo ozbiljno. Sve dok ste u dobrim odnosima s njegovom majkom, nećete naći bolju stenu na koju se možete osloniti od muškarca Raka.

Pročitajte još:

Ako pod ‘pouzdan’ mislite ‘organizovan’, ne tražite dalje od muškarca Device. On će se setiti svakog važnog datuma i organizovaće svoj posao i lični život kako bi se bolje prilagodio. Sigurno nikada niste čuli muškarca Devicu kako govori da je nešto zaboravio.

Ako morate izabrati samo jednog: Muškarac Rak je iznad svega najpouzdaniji znak.

Tražim nežnog muškarca

Koji horoskopski znak je najslađi i najnežniji?

Muškarac Riba je daleko najsaosećajniji. On oseća ono što vi osećate. Ako vi niste srećni, on je takođe nesrećan. On je gotovo patološki nesposoban da bude neosetljiv.

Od svih znakova, muškarac Devica najviše ceni dobrotu iznad svega. To je najvažnija ljudska osobina po njegovom mišljenju. Ta dobrota se proteže na sve ljude koje upoznaje, ne samo na njegove prijatelje, partnera i porodicu. On zaista ne može da podnese okrutnost bilo koje vrste.

Ako morate da izaberete samo jednog -i Devica i Ribe će biti neverojatno dobri i nežni prema vama. Ipak, muškarac Riba može biti malo zahtevan, tako da ćemo morati izabrati – Devicu!

Tražim muškarca s dobrim smislom za humor

Koji horoskopski znak ima najbolji smisao za humor?

Od svih znakova Zodijaka, muškarac Lav najviše voli da se smeje. On ima vrlo istančan osećaj za zabavu i rođen je sa sjajem u očima. Ako razmišljate gde ga izvesti na prvi dejt, ne možete pogrešiti ako ga odvedete na stand up komediju.

Muškarac Lav se kroz ceo svoj život ponaša kao da je on na pozornici. Ništa mu nije draže od zahvalne publike i učiniće sve da vas nasmeje. Naravno, to može postati malo naporno nakon nekog vremena!

Muškarac Vodolija je izuzetno vedar i neozbiljan. On može u svemu pronaći smešnu stranu. Ako morate izabrati samo jednog – Lav je onaj koji će vas zasmejavati do suza.

Tražim strastvenog muškarca

Koji horoskopski znak je najstrastveniji?

Verojatno već znate odgovor na ovo! Muškarac Škorpija. Od svih znakova Zodijaka, niko se ne povezuje više sa strašću od Škorpije. Za muškarca Škorpiju, seks nije odvojena potraga, već je to je tačka u kojoj je potrebno pronaći sve: ljubav, strast, slobodno vreme, istraživanje i zabavu.

Muškarac Ovan ima sirovu, grubu energiju. Ako tražite nekoga ko će voditi glavnu reč, onda je to muškarac za vas.

Ako vam se sviđa seksualna raznolikost, uzbuđenje i opasnost, onda je muškarac Blizanac pravi za vas.

Ako morate odabrati samo jednog – Škorpija! On je “gospodin Strast“ celog Zodijaka!

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram