Dnevni horoskop za 9.10: Strelac da odredi prioritete u vezi

dnevni horoskop
Foto: ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 9. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ako je neko zaslužio da se odmori od velikih napora prethodnih dana, onda su to tipični predstavnici ovog astrološkog znaka. Ipak, moguće je da vas oečekuje prethodno završavanje nekih zaostalih obaveza, vezanih pre svega za papirologiju ili rokove.

Ljubav: Bolje organizovani i makar malo odmorniji od poslovnih obaveza, imaćete dobar prvi dan vikenda za poneku lepu i konkretnu akciju u sferi ljubavi.

Zdravlje: Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

Bik

Posao: Za prvi dan vikenda većina osoba rođenih u znaku Bika već ima precizno isplanirane obaveze, ali nemojte se previše iznervirati ukoliko dođe do sitnijih korekcija.

Ljubav: Eventualne korekcije kada su druge obaveze u pitanju mogle bi da pomognu da pronađete neki trenutak viška koji možete posvetiti sebi i voljenoj osobi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Nije najpovoljniji dan za većinu tipičnih Blizanaca da forsiraju bilo fizičke ili mentalne aktivnosti. Odradite samo ono što je neophodno, ostalo ostavite za kasnije.

Ljubav: Prvog dana vikenda za očekivati je da budete daleko od optimuma za pokretanje ljubavnih inicijativa, pa ako je moguće, lopticu prebacite na drugu stranu terena.

Zdravlje: Više brinete nego što ima objektivnih razloga za zdravstvene probleme.

Rak

Posao: Objektivan zamor logično je da stigne i Rakove, pa bez obzira koliko ste isplanirali rada po kući odvojite dovoljno vremena za odmor i relaksaciju.

Ljubav: Ove subote imaćete veoma dobre astrološke predispozicije da dosta kvalitetnog vremena provedete u zajedničkim akcijama i druženju sa dragom osobom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Lav

Posao: Ova subota donosi Lavovima izraženu napetost i potencijalno nestrpljenje da završite određene obaveze onako površno, pomalo nezainteresovano, što je brže i lakše moguće.

Ljubav: Vaša energija i motivacija nisu na najvišem mogućem nivou, ali ipak možete očekivati lepu priliku makar za koketiranje, flert.

Zdravlje: Potrudite se da ne preterujete sa konzumiranjem hrane i pića.

Devica

Posao: Umesto pokušaja da se relaksiraju, najtipičnije Device ove subote mogu upasti u nepoželjan vrtlog nervoze i mentalnog nemira.

Ljubav: Ukoliko ne uspete da iskontrolišete pojačanu nervozu zbog viška informacija u glavi, onda bi bilo najbolje da u sferi ljubavi ovaj dan uglavnom prepustite prirodnoj inerciji.

Zdravlje: Potrudite se da predupredite potencijalnu nervozu i glavobolju.

Vaga

Posao: Prvobitni plan za aktivnosti tokom vikenda nemojte menjati bez preke potrebe, a ono što osobama rođenim u znaku Vage može poremetiti dan jesu dodatne neočekivane obaveze.

Ljubav: Evo dana da zablistate u sferi ljubavi, bilo u nameri da ispunite davno dato obećanje dragoj osobi, bilo da testirate svoj šarm.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Škorpija

Posao: Dan i nije tako loš za uspešno obavljanje neophodnih, osnovnih obaveza, ali Škorpijama bi ove subote najbolje leglo ukoliko uspeju da sve preko toga odlože za naredni period.

Ljubav: Relativno miran, ali i korektan dan očekuje vas na ljubavnom planu. Bilo bi dobro izbeći nepotrebne rasprave.

Zdravlje: Potrebna vam psihofizička relaksacija.

Strelac

Posao: Odličan dan čeka većinu tipičnih Strelaca da završe neke zaostale profesionalne zadatke, ali i da naprave makar preliminarne dogovore za buduće poslovne ciljeve.

Ljubav: Prvenstveno odredite prioritete danas kako biste izbegli suvišna i bespotrebna objašnjavanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Relativno miran dan Jarčevi bi mogli da iskoriste za proveru i završetke poneke zaostale obaveze kako bi što lagodnije dočekali sledeći talas velikog profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Sjajan dan vas očekuje ukoliko ste planirali zajedničko druženje sa prijateljima i dragim osobama.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Ukoliko imate baš nešto neophodno da završite – nema odlaganja, ali ako nije toliko urgentno, odvojte dovoljno vremena za odmor i punjenje radnih baterija.

Ljubav: Prijaće vam i potrebna vam je pažnja voljene osobe. Uzvratite istim intenzitetom.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete ishitrene i nesmotrene fizičke pokrete.

Ribe

Posao: Pridržavajte se svog plana nedeljnih aktivnosti i nema razloga za brigu. Razmislite i o prihvatanju poziva za novu poslovnu ponudu.

Ljubav: Lepi događaju u sferi ljubavi mogli bi biti potencijalni razlog da se zanesete i makar na trenutak isključite iz realnih dešavanja. Uživajte, ali se na vreme vratite u realnost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli