Tri najveće i najčešće predrasude o horoskopskim Vagama

Vaga, vage, horoskop
Foto: Shutterstock/andersphoto

"Ma, pusti je, znaš kakve su vage", jedna je od onih rečenica koje često čujemo i koju zapravo možemo primeniti na sve horoskopske znakove.

Baš kao i ostale, Vaga je žrtva različitih predrasuda, stereotipa i mitova o njihovoj ličnosti i ponašanju, a donosimo tri najveća, piše zadovoljna.hr.

1. One su površne

Vaga slovi za najbolje odeveni horoskopski znak i generalno znak fantastičnog ukusa, bez obzira da li se radi o modi, enterijeru i ostalom. Da, važno im je kako izgledaju, a čini se da su neki ljudi previše opterećeni time. Pogrešno – za njih to nije teret već zabava. Nema ničeg površnog u tome da želite da izgledate dobro i stoga im ne treba suditi na osnovu toga. Takođe je važno napomenuti da vage nije briga šta drugi nose i nikada ne procenjuju ljude na osnovu izgleda. Vole dobru odeću, posebno na sebi.

2. Stalno drame

Ponekad se čini da vage poput magneta privlače dramu u vaš život. Međutim, najčešće su upleteni u sukobe jer ih očajnički žele izbeći. Vaga teži ravnoteži, miru i harmoniji i „alergična“ je na sukobe i (ili) suprotnosti. Zaista, čak i kada bi se trebali nekome realno suprotstaviti i tako rešiti problem, nastojaće da ga izbegnu kako ne bi bili povređeni i kako ne bi lično povredili drugu stranu. Zbog toga nisu baš dobri u blagovremenom rešavanju sopstvenih problema.

3. Sve vreme flertuju

Sve se zna o neodoljivom šarmu zodijačkih vaga. Jednostavno je nemoguće odoleti i retko ko može odoljeti šarmantnoj vagi. Jednostavan razgovor sa njima može izgledati kao flert ili pucnjava, ali tajna je u tome što Vaga voli da posveti maksimalnu pažnju svima, bilo da se radi o neobaveznom susretu. Vaga je pričljiva, zabavna, druželjubiva i vrlo retko ljubomorna, baš kao i drugi vazdušni znakovi. Zato čak ni ne shvataju da se njihova ljubaznost i posvećenost mogu pogrešno protumačiti, niti misle da rade nešto loše.