Dnevni horoskop za 8. 4: Ovan da promeni stav u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 8. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Imaćete mogućnosti za pokretanje nekih projekata koji su bili u zastoju, a više nego izvesno i vrlo dobru završnicu planiranih poslova.

Ljubav: Budite angažovani i kada je ljubav u pitanju. Vaša draga osoba očekuje više nego što trenutno pružate.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Tokom ovog radnog dana Bikovi mogu biti efikasniji po pitanju dogovora, ali nešto sporiji u realizaciji. Petak je, logično je da vas stiže umor.

Ljubav: Nema naznaka za bitnije promene na vašem ljubavnom planu u odnosu na prethodni dan, što bi trebalo da vam odgovara.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Imate povoljnu priliku da se pozabavite zaostalom papirologijom, dokumentacijom. Ne odlažite ove obaveze, i zatražite pomoć ukoliko vam je potrebna.

Ljubav: Potrudite se da neko sitnicom obradujete voljenu osobu. Može i neki izlazak, bilo šta što će vam ulepšati zajedničke trenutke.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Budite vredni i odgovorni kada su osnovni poslovni zadaci u pitanju i okončaćete ovu radnu sedmicu bez većih poteškoća.

Ljubav: Vrlo dobre astrološke okolnosti pratiće vas tokom dana na polju ljubavnih relacija. Budite opušteni i posvetite se dragoj osobi sa puno pažnje, umeće da vam uzvrati adekvatno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Potencijalno jedan vrlo uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Lavovima. Očekuje se da sve što ste zacrtali na vreme i završite, uz pohvale koje vam mogu pristizati od osoba koje smatrate autoritetima.

Ljubav: Prosečan i relativno miran dan očekuje vas na ljubavnom planu. Neke stvari trebalo bi da su vidno poboljšane, posebno kada su zajednički interesi u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Jedan prosečan radni dan čeka najtipičnije predstavnike Devica. Neke situacije i dešavanja neće zavisiti od vas.

Ljubav: Tokom ovog dana osim običnih razgovora i planiranja vikenda nema značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Vaga

Posao: Pred Vagama je solidan dan da se dodatno angažuju i uspešno završe poslovne obaveze. Ne brzajte.

Ljubav: Pozabavite se ispravljanjem propusta iz prethodnog perioda, potrebno je da se malo više angažujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Iako bi mogli da očekujete dosta obaveza, nema razloga za zabrinutost, uspećete sa svime da se uz malo veće angažovanje izborite.

Ljubav: Ovaj dan mogli bi mogli dodatno da začinite lepim, opuštenim druženjem i izlaskom na neko omiljeno mesto sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Strelac

Posao: Biće vam potrebna sva raspoloživa energija da se izborite sa brojnim izazovima koji vam mogu stizati sa različitih strana i tokom ovog petka. Bitno je da ne odustajete i budete uporni.

Ljubav: Pokušajte da u nekom mirnom i otvorenom tonu komunicirate sa drugom stranom. Budite iskreni prema osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Posla neće faliti Jarčevima ni ovog petka mada je veoma važno da formulišu na koju stranu će pogurati poslovne promene koje pristižu.

Ljubav: Klima na vašem ljubavnom horizontu povoljna je za važne razgovore i dogovore sa dragom osobom. Prija vam nežnost i pažnja koju dobijate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije će imati poseban priliv energije ovih dana pa možete pokazati sve svoje znanje i kvalitete na poslovnom planu vrlo uspešno i originalno.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama postoji razumevanje i sklad na svim osnovama i po svim pitanjima, pa neka i ostane tako.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Ribe

Posao: Imate potrebu da preispitujete sebe i svoje poteze i odluke iz prethodnog perioda, ali i da napravite neke drugačija rešenja nego do sada. Samo napred.

Ljubav: Sve prepreke možete zajednički prevazići strpljenjem i pre svega iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram