Nedeljni horoskop: Kojim znakovima april donosi dramu

Foto: Shutterstock

Pod uticajem Venere i Mladog Meseca ostajemo u prvim danima nedelje i oni nam donose zanimljive aspekte na polju ljubavi, zdravlja i karijere!

OVAN

Ljubav: Vi ste se u prethodnom periodu preopteretili sopstvenom željom za stvaranjem materijalnih stvari za svoju voljenu osobu i porodicu. Vreme je da se opustite i ugodite sebi, potreban vam je odmor. Slobodne Ovnove ne očekuju veće promene na ljubavnom planu.

Posao: Nedelja je počela pod uticajem Mladog Meseca u Ovnu koji će vam dati volju da više radite i da se dokažete pred svojim saradnicima. Nemojte preuzimati dodatan posao na sebe ako niste sigurni da ćete ga završiti. Dopustite sebi trenutak odmora, na samom kraju nedelje!

Zdravlje: Umorni ste, nedostaje vam sna, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Vi ste u pokretu što partnera zbunjuje, jer mu se čini da nikako ne nalazite vremena da mu se posvetite. Objasnite mu svoje obaveze i pokušajte da se uklopite tokom vikenda. Slobodni Bikovi uživaju u izlascima, pred vama je divan period za sticanje novih poznanstava.

Posao: Početak nedelje je napet, nadređeni će vam staviti do znanja da morate da postanete organizovaniji i date više energije u posao. Ove kritike neće vas naručito potresti, ali će stvoriti neprijatnu atmosferu između vas i kolega. Pokušajte smireno da porazgovarate sa kolektivom.

Zdravlje: Migrena.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

Ljubav: Pred Blizancima je pozitivna nedelja, puna lepih dešavanja na ljubavnom planu. Vama osmeh neće silaziti sa lica i zaista ćete uživati u pažnji koju vam partner posvećuje. Slobodni Blizanci će stupiti u vezu koja ima potencijal da preraste u brak. Budite hrabri!

Posao: Maštate o putovanjima i nastavljate da odlažete svoje obaveze, prati vas melahnolično raspoloženje na poslu. Pokušajte da se usresredite na važne zadatke, moguće su greške koje vam nadređeni neće oprostiti. Maštanje i planiranje slobodnih aktivnosti ostavite za sam kraj nedelje.

Zdravlje: Bez većih promena.

RAK

Ljubav: Rakove je Mlad Mesec pokrenuo i vi razmišljate o unapređenju svoje veze i imate različite predloge za partnera. Budite strpljivi i pokušajte da pronađete kompromis sa partnerom između njegovih obaveza i slobodnog vremena. Slobodni su fokusirani na posao i lične ciljeve.

Posao: Nećete dozvoliti kolektivu da preuzme vaše zasluge, ovog puta borićete se za sebe i istaknuti svoje prednosti. Očekuje vas finansijski dobitak sredinom nedelje, ukoliko možete deo novca potrošite na sebe prijaće vam masaža ali i odlazak u spa centar.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Brineta i plavuša, boja kose
Foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Vi nastavljate istim tempom kao i prošle nedelje, usresređeni ste na svoje aktivnosti što stvara neprijatnu atmosferu u kući. Pokušajte da se opustite tokom vikenda i ako je moguće odete na kraće putovanje sa partnerom. Slobodne očekuje naporna poslovna nedelja, bez većih promena na polju ljubavi.

Posao: Očekujete pozitivne vesti i nadate se unapređenju ili novom poslovnom poduhvatu, budite strpljivi. Problemi sa administracijom mogu vam odvući pažnju sredinom nedelje i iscrpeće vam energiju. Ostanite smireni!

Zdravlje: Meditacija će vas smiriti.

DEVICA

Ljubav: Pokušajte da nađete kompromis u ljubavi, nemojte nasedati na svaku provokaciju partnera. Ostanite smireni i racionalni, budite svesni da je reč o trenutnoj krizi. Slobodne Device odgodiće druženje sa prijateljima i opustiti se i odmoriti tokom vikenda.

Posao: Stres koji osećate u kući prenosi se na vaš posao, koji trpi zbog vašeg neraspoloženja. Poslovni saradnici vam neće zameriti, pokušajte i vi da budete blagi prema sebi. Početak nedelje je stresan ali kako odmiče nećete imati većih poslovnih izazova.

Zdravlje: Fizička aktivnost može vas rasteretiti.

Foto: Shutterstock

VAGA

Ljubav: Vi uživate u pažnju suprotnog pola što vam može stvoriti nesuglasice sa partnerom. Vi koketiranje shvatate neobavezno ali remetite svoj ljubavni odnos. Slobodne Vage uživaju u izlascima i pažnji ljudi oko sebe.

Posao: Opustili ste se i napokon imate malo više slobodnog vremena, što će vam prijati u toku sledeće nedelje. Završite sa važnim poslovnim zadacima u ponedeljak i utorak, kako ne bi probili jasno utvrđene rokove.

Zdravlje: Stabilno.

ŠKORPIJA

Ljubav: Nema većih promena na polju ljubavi za Škorpije, uživaćete u zajedničkom vremenu sa partnerom i pronalaziti kompromise. Zaista je period pred vama miran, nema razloga za sumnju u partnera i stvaranje tenzije. Slobodne Škorpije posvetile su se sebi.

Posao: Ukoliko ste se u prethodnom periodu suzdržali od ishitrenih odluka pred vama je pozitivna nedelja u kojoj vas očekuje finansijski dobitak. Osećaćete se sigurno na poslu i imaćete niz inspirativnih ideja koje će se dopasti nadređenima.

Zdravlje: Moguć nazeb.

Devojka, žena, kafić, kafa, torta, kolač, voda
Foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Strelčevi pred sobom imaju pozitivnu nedelju, punu iznenađenja i lepih predloga od strane partnera. Zajednički ćete obnoviti ljubavi i rešiti nesuglasice iz prošlosti. Slobodni imaju priliku da se pomire sa osobom iz prošlosti- sami zaključite da li je vredno truda!

Posao: Zanemarili ste kolektiv i želite da izbegnete okupljanja van posla, ali u toku vikenda bićete pozvani na proslavu. Nemojte reagovati grubo, izdvojte malo slobodnog vremena i ispoštujte ljude sa kojima radite. Finansijka situacija je stabilna.

Zdravlje: Dobro.

JARAC

Ljubav: Nametnuli ste sebi previše obaveza, nikako ne možete da se opustite i uživate sa partnerom. Pokušajte da nađete malo slobodnog vremena, prijaće vam zajednički odmor. Slobodni su usmereni ka kućnim poslovima i želite svoj dom da dovedete do savršenstva.

Posao: Poslovna situacija je stabilna, nema većih promena i ne očekuju vas krizni momenti u nedelji pred nama. Možete se osloniti na kolege prilikom napornih poslovnih poduhvata, izaćiće vam u susret.

Zdravlje: Prijaće vam boravak na svežem vazduhu.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Ljubav: Nostalgični ste, razmišljate o prošlim vremenima i sanjarite o bivšem partneru. Vodolije u braku i vezi očekuju manje svađe sa partnerom sredinom nedelje, potrudite se da pronađete kompromis i rešite probleme smirenim tonom.

Posao: Nadate se boljoj poslovnoj ponudi, ali vesti nikako da dođu do vas. Trenutno nisu povoljni aspekti za menjanje posla, radije se usmerite ka trenutnim obavezama i dajte maksimum u firmi u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

RIBE

Ljubav: Vi se trudite da ugodite svima ali vam ova kao i prošla nedelja donosi važne lekcije. Vreme je da usmerite pažnju ka sebi, pokušajte da se opustite i uživate u slobodnom vremenu na samom kraju nedelje. Slobodne ne očekuju veće promene na polju ljubavi.

Posao: Budite strpljivi, usporite i nemojte nabijati tempo kolegama koji ne mogu da isprate. Uticaćete na kolektiv i udaljiti se od svojih saradnika, što nikome ne ide u korist. Štedite novac, dobitak koji iščekujete može da zakasni.

Zdravlje: Bez većih promena.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram