Dnevni horoskop za 8. 12: Blizancima tolerancija na testu

dnevni horoskop
Foto: Alexey Ivanov / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 8. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima veoma su naglašeni danas, ali u isto vreme u međuljudskim odnosima može postojati tenzija.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko imate na umu da napravite neko prijatno iznenađenje dragoj osobi. Očekujte više nego pozitivnu reakciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Dosta grešaka moglo bi da se očekuje i na vašoj i na strani nekog od saradnika, zato kontrolišite sve što radite.

Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Blizanci

Posao: Vaša tolerancija je ovih dana na testu. Neprijatnosti sa kojima se suočavate sa nekim od saradnika mogu biti prevaziđene ako se samo malo drugačije postavite prema njima.

Ljubav: Niste u najboljoj formi za ljubavna dela. Čas ste dobro raspoloženi, čas vam sve smeta. Najbolje je da se malo pritajite i tako izbegnete veće nesporazume.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Neke greščice možete ispraviti u hodu. Jedino je još potrebno i da budete strpljivi i korektni u dogovorima i kontaktima sa onima koji su vam poslovno važni. Ne požurujte ništa.

Ljubav: Kada su ljubavne relacije u pitanju, evo odličnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: U komunikaciji i dogovorima možete očekivati povremene zastoje i trenutke kada ćete biti nervozni i napeti, ali ovo je nešto sa čime ćete se više nego uspešno izboriti. Ipak ste vi Lavovi.

Ljubav: Vaša pažnja danas ide od jedne do druge osobe, nemate fokus. Uživajte u flertu, ali i napravite bar neku selekciju.

Zdravlje: Fizički umor.

Devica

Posao: Budite dodatno oprezni prilikom bilo kakvih dogovora ili stavljanja potpisa. Prokontrolišite i pročitajte više puta ako je potrebno.

Ljubav: Veći deo dana realno je da imate izražen nemir po pitanju neke važne ljubavne dileme. Ma koliko razmišljali, najbolje je otvoreno o svemu porazgovarati. Sve se da rešiti.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema, pišu na sajtu Astroputnik.

Vaga

Posao: Neko od poslovnih saradnika na vas može vršiti pritisak, pa bi trebalo da iskoristite svoje diplomatske veštine i na pravi način prevaziđete napetost.

Ljubav: Nije isključeno iznenadno novo poznanstvo, pa eto prilike za prolazni flert i uživanje u opuštenoj atmosferi bez naznaka za nešto konkretnije.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Mnogima od vas se može otvoriti prilika za neko poboljšanje uslova rada ili pak za ostvarivanje vrlo solidne nove poslovne saradnje.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom putu. Uz malo više angažovanja mogli biste i da zablistate u nekoj konkretnoj akciji.

Zdravlje: Potreban vam je neki vid relaksacije.

Strelac

Posao: Izvesno je da ćete morati da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli u svakoj drugoj situaciji. Očekuje vas dosta komunikacije i najrazličitijih dogovora, odgovora, stoga budite maksimalno fokusirani.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete očekivati bar jedno prijatno iznenađenje od osobe do koje vam je stalo, što bi svakako trebalo da vam popravi raspoloženje.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Jarac

Posao: Potrebno je još malo strpljenja i taktičnosti, pre svega u sferi komunikacije, da prođete ovaj nezgodan poslovni period sa što manjom kolateralnom štetom.

Ljubav: Ne dozvolite da se drugi mešaju u vaše partnerske odnose i stvaraju negativnu atmosferu.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Vodolija

Posao: Ovo bi mogao da bude jedan od uspešnijih dana za većinu tipičnih Vodolija. Iskoristite povoljne aspekte da nešto originalno pokrenete.

Ljubav: Slobodne Vodolije su u periodu kada treba da naprave prave izbore iz veoma velike i šarenolike ponude. Možda baš danas padne konačan izbor.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Pokušajte da se maksimalno fokusirate na obaveze koje su pred vama i ne dozvolite da vas besmisleni zahtevi onih sa kojima sarađujete izbacuju iz takta.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da i danas preispitujete sebe i partnerski odnos u sferi ljubavi. Samo se potrudite da vas to suviše ne zabrine. Biće boljih dana.

Zdravlje: Glavobolja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli