Dnevni horoskop za 8. 10: Ovan pred korenitom promenom u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 8. oktobar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Razmišljajte o izmeni postojećih planova i osmišljavanju konkretnih poteza ka prilagođavanju novim poslovnim promenama.

Ljubav: Ukoliko ste se u prethodnom periodu zanemarili na bilo koji način dragu osobu, vreme je da neke stvari postavite na pravo mesto.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikovi koji imaju želju da se posvete dodatnom usavršavaju ili nekom kreativnom hobiju imaju priliku da ovog dana porade na tome i nešto novo nauče.

Ljubav: Ukoliko imate želju da aktuelnu ljubavnu situaciju podignete na viši nivo, moraćete dosta toga sami da uradite. A jedna od početnih stavki biće raščišćavanje sa prošlošću.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.

Blizanci

Posao: Dosta posla očekuje Blizance i ovog prvog dana vikenda, posebno ukoliko je ostalo nešto od zaostalih obaveza i papirologije.

Ljubav: Ništa ne forsirajte, vreme je za lagane priče i komunikaciju bez velikih obaveza i očekivanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Prilično miran i opušten dan je pred Rakovima da bez većih problema završe sve svoje zacrtane obaveze, uglavnom vezane za kuću.

Ljubav: Moguće da vas ove subote očekuje iznenadno poznanstvo sa vrlo zanimljivom osobom. Ukoliko ste raspoloženi za flert i avanturu – evo prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Lav

Posao: Ukoliko uspete sebe da ubedite da nije smak sveta ako odstupite za neki procenat od primarnih ciljeva, bićete u boljoj poziciji da ovaj dan izgurate sa solidnim rezultatima.

Ljubav: Potencijalno lep dan je pred vama za sve vrste osvajačkih akcija. Pitanje je samo imate li repova iz prošlosti koji se vuku i dalje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Devica

Posao: Kakve god predloge danas dobijali, budite spremni da pokažete svoju samouverenost i držite se svojih principa.

Ljubav: Lep je dan pred vama ukoliko imate u planu neko porodično okupljanje ili druženje sa prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vaga

Posao: Povedite računa da vam nisu promakle neke nezavršene obaveze prema institucijama vezane za formalnosti i papirologiju kako biste izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Ukoliko uspete da nekako razdvojite poslovna dešavanja od sfere ljubavi, onda vas očekuje jedan od lepših dana na emotivnom planu.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Škorpija

Posao: Obaveza će biti dosta i ove subote, ali postoji i mogućnost da dobijete i neku poslovnu ponudu ili rad na nekom projektu.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, verovatno vam nije lako da napravite izbor jer je moguće da je više interesantnih prilika pokazalo interesovanje da vas bolje upozna.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Onoliko koliko uspete da se prilagodite zahtevima novih poslovnih saradnika – toliko ćete sebe poštedeti nerviranja i sačuvati deo energije i za druge obaveze.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Evo prilike da neku poslovnu komunikaciju ili prepisku obavite na zadovoljavajući način jer bi mogla da vam bude značajna i u budućem periodu.

Ljubav: Opušten dan je pred vama za sve vrste druženja, izlazaka, flerta i svega onog neobavezujućeg.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Ovaj dan Vodolije bi trebalo da posvete uživanju u postignutom, odmoru, ali i pripremama za nove poslovne poduhvate i zadatke koje su preuzeli.

Ljubav: Odličan dan je da nekim sitnim znakom pažnje obradujete vašu voljenu osobu. Može i neki romantični izlazak.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Ribe

Posao: Iako poprilično umorne, Ribe će i ove subote imati neodložnog posla pre svega na polju komunikacije i raznorazne papirologije.

Ljubav: Moguće je da i nema pravih razloga za nesporazume i nerazumevanje ni kod vas ni kod druge strane, ali okolnosti su takve da vam ne dozvoljavaju da se sporazumete na pravi način.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram