Četiri astro znaka kojima sledi raskid zbog retrogradnog Merkura

horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezde najavljuju ljubavni krah u narednim danima

Retrogradni Merkur završava se 2. oktobra, ali to ne znači da njegov uticaj sasvim prolazi. Ako je verovati zvezdama, retrogradni Merkur za sobom ostavlja jak trag, te u narednoj sedmici donosi ljubavni brodolom za četiri horoskopska znaka.

Ispostavlja se da oni više ništa od problema i nesuglasica neće moći da ignorišu, osećanja i istina će postati očigledni, kao i činjenica da ne možete ostati u istinski već završenoj vezi samo zato što vam se to čini lakšim.

Vodolija

Suočićete se sa izazovom jer nećete moći da sa sigurnošću kažete sebi da li vaša trenutna veza vredi ili ste je prevazišli. Raspored zvezda će se u sedmici pred nama odnositi na ono što želite, šta vam treba, ko ste i kakva uverenja upravljaju vašim izborima. Možda ste u poslednje vreme sumnjali u sebe ili bili zbunjeni oko toga kako da vratite onu iskru u vezi. U narednim danima vratiće se snaga koja će vam omogućiti da ponovo uvidite istinu o tome ko ste.

To će znatno olakšati saznanje ko više ne treba da bude deo vašeg života, čak i ako suočavanje sa tim i dalje nosi izazove.

U narednom periodu biće i promena koje se odnose na vaš dom i porodicu. To znači da ćete shvatiti da određena posvećenost nekome više nije u skladu sa onim ko ste ili da jednostavno nije najbolje za vas. Ove promene su deo vašeg povratka sebi. Saturn je još uvek retrogradan u vašem znaku do kraja meseca, tako da tu možda još budu neka ograničenja, ali ovo je nedelja da počnete da preduzimate korake da povratite svoju slobodu, piše yourtango.

Ovan

Kada shvatite šta je za vas istina, treba da postupite po tome. Posle svega što ste prošli, shvatili ste da postupanje na suprotan način kao u prošlosti ne znači da rastete ili se menjate, već samo da se previše korigujete. Prisetite se šta se desilo početkom aprila ove godine, kada je bio mlad mesec u Ovnu, jer od tada lebdi misao da verujete unutrašnjem saznanju da ste namenjeni za mnogo više.

Ne možete sebe nagovoriti da se zadovoljite s manje kada na kraju znate da zaslužujete više. Ova nedelja donosi duboka saznanja i počinjete da uviđate kako ste se sputavali iz straha od toga kako bi neke stvari izgledale.

Treba da razumete da ne može biti mnogo gore nego što jeste u ovom trenutku. Kada pravite promene, takođe se dublje usklađujete sa sobom i onim što vam je potrebno, što znači da ste na dobrom putu da se krećete kroz svakodnevne izazove koje život i odnosi donose. Ako budete mislili da je svaka veza teška, ostaćete u glavi tamo gde jeste i biće isto kao da kažete da ne zaslužujete da budete srećni. Prekid veze nije uvek najgora stvar. U suprotnom, ostajete tamo gde znate da vam više nije suđeno da budete.

Jarac

Kod vas su u poslednje vreme otkrivene sve stvari koje ste pokušavali da ignorišete u vezi. Pored razotkrivanja tajni i laži, došao je i trenutak u kom ste svesniji svojih misli i osećanja, čak i ako ih još niste sasvim shvatili. Međutim, ove nedelje  sve se menja. Čak i ako ste mislili da možete da prebolite izdaju ili da se pretvarate da je sve u redu, činjenica je da ne možete isplivati na površinu.

Ne znači da ste loši ili da grešite jer ne možete da ostanete u vezi u kojoj se osećate povređeno ili ako ne dobijate ono što vam je potrebno od partnera. Takođe, ne morate da se pravdate ili čekate da se stvari pogoršaju pre nego što donesete odluku. Ponekad veza funkcioniše, a ponekad jednostavno ne.

Koliko god ova nedelja bila izazov i koliko god se pitali šta da uradite sledeće, to je i prilika da kažete istinu, ono što osećate već neko vreme. Po svoj prilici, pokušavate na silu da nešto funkcioniše, a za šta znate da neće potrajati.

U narednim danima važno je da ne odustanete i ponovo ne krenete putem koji deluje lakše. Iskoristite ovo kao priliku da se konačno oslobodite i pružite sebi ljubav koju ste oduvek tražili od drugih.

Bik

Verovatno se sada pitate koji još izazov može da iskrsne u vašem životu i ima li kraja nevoljama. Znajte da su planete trenutno raspoređene tako da izazovu baš onu promenu koja vam je potrebna, ali koje se istovremeno plašite.

Vaša veza trpi potrese, pod testom su temelji vašeg odnosa, a po svoj prilici neće izdržati. Bez obzira na to koliko je vaša veza zdrava ili deluje divno, izazovna vremena su deo života. Ove nedelje slede događaji koji će vam promeniti život.

Uran u Biku će uzdrmati stvari. To će vas primorati da vidite šta nije zaista stabilno među vama, Možda vam se čak ukažu druge prilike koje vam daju drugačiju perspektivu o tome u kakvoj ste vezi. Uran donosi lomove i prodore – samo ga prihvatite i verujte da je ono što vas čeka na drugoj strani daleko bolje.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram