Retrogradni Merkur će vratiti bivše ljubavi u živote tri znaka Zodijaka

Foto: IFTN / United Archives / Profimedia

Stare ljubavi kucaju na vrata!

Poznato je da je retrogradni Merkur, koji se završava 2. oktobra, veliko astrološko upozorenje za dramu sa bivšim (ljubavnicima, prijateljima, pa čak i saradnicima). To ne znači da će svaki bivši početi da se vraća, ali se tokom ovog perioda ponovo aktiviraju neka poglavlja koja nikad niste potpuno zatvorili, što će se posebno odraziti na rođene u znaku Ovna, Škorpije i Ribe.

Ovan

Retrogradni Merkur najintezivnije će se odraziti na polju odnosa i veza kod Ovnova. Zauzeti mogu očekivati nesporazume i nerazumevanje sa partnerom. S druge strane, slobodnima sleduje povratak bivših ljubavi. Izvesno je da su oni koje ste nekada voleli i oni koji su nastavili da vole vas, negde u blizini. Oni samo čekaju da vam se ponovo pojave u životu, piše Luftika.

Foto: Shutterstock

Škorpija

Ova “retrogradnost” kod Škorpija predstavlja veoma emotivan tranzit i možete očekivati da ćete se nositi sa prošlim vezama, projektima i poslovima od kojih nikada niste u potpunosti odustali. Iako će podsećanje na bivše ljubavi i saradnike biti veoma burno, pokušajte da to posmatrate kao priliku da konačno stavite tačku na neke nezavršene “projekte” iz prošlosti.

Ribe

Kada je reč o zauzetim Ribama, kod njih postoji disbalans u vezi tokom ovog perioda i na njima je da sami nađu i uspostave ponovnu ravnotežu. Ovo se uglavnom odnosi na to koliko ko od partnera “ulaže” u vezu – da li ste oboje iskreni, otvoreni? Ako ne, sada je vreme da razgovarate o stvarima i pronađete rešenje. Ako ne možete, možda biste želeli da se raziđete i pustite prošlost da se vrati.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram