Detaljan ljubavni horoskop za oktobar: Svaki znak ima jedan sudbinski dan

Foto:shutterstock

Kome je oktobar spremio novu romansu?

Pročitajte šta nov mesec donosi svakom pojedinačnom znaku:

Ovan

Najbolji dan za ljubav: ponedeljak, 10. oktobar

Kako se Merkur, znak koji upravlja vašom romantičnom vezom, vraća u Vagu, imaćete potrebu da sa partnerom započnete razgovor o tome kuda dalje.

Ovo bi moglo predstavljati energiju spajanja ali i razdvajanja bez obzira na to što Merkur čini kompromis mnogo izvesnijim i lakšim. Zapamtite da se promene dešavaju stalno i da ignorisanjem stvarnosti nećete učiniti da problemi nestanu, piše Luftika.

Bik

Najbolji dan za ljubav: utorak, 25. oktobar

Mlad Mesec i pomračenje Sunca predstavljaju ogromnu prekretnicu za vas i vaš ljubavni život tokom oktobra.

Škorpija osvetljava vašu romantičnu vezu, a s obzirom na to da vam zvezde donose novi početak i promenu, to znači da vam je dato baš onim što vam treba u ovom periodu.

Čak i ako se čini da ima još stvari koje treba shvatiti, ne odlažite konkretne akcije, uložite sve u ovu romantičnu priliku za ljubav.

Blizanci

Najbolji dan za ljubav: subota, 8. oktobar

Prošli mesec je za vas bio zanimljiv period jer ste sve vreme osećali da nešto nije u redu ali u isto vreme i nije bilo tako loše. Ova nesigurnost odlazi onog časa kada se Pluton direktno okreće u Jarcu naglašavajući teme intimnosti i bliskosti. Trebalo bi da se osećate povezanije sa svojim partnerom.

Možda ćete shvatiti da su osećaji koje ste imali jednostavno stvar prošlosti i da ste zapravo na daleko boljem mestu nego što ste mislili pre samo nekoliko sedmica.

Foto:Shutterstock

Rak

Najbolji dan za ljubav: subota, 8. oktobar

Pluton koji se okreće direktno u Jarcu znači da sada možete slobodno krenuti napred u ispravljanje svega onoga što vam se čini pogrešno. Pluton upravlja tamom, bilo da je ona unutar vas ili u vašoj vezi.

Kako to postaje direktno u području vašeg života koje upravlja vašim romantičnim životom, sada možete preduzeti korake da vratite svetlo. Možda se morate pozabaviti nečim ekstremno važnim i to učinite jer vas univerzum u potpunosti podržava.

Lav

Najbolji dan za ljubav: sreda, 5. oktobar

Vesta, asteroid koji upravlja vašim unutrašnjim svetlom, pretvara se direktno u Vodoliju naglašavajući teme vašeg ljubavnog života.

Ova astrološka promena trebalo bi vam pomogne da se bolje prilagodite onome što zapravo želite od romantičnog partnera. Konačno ćete i vi to znati jer ćete biti verni sebi. Lako je ponekad reći da vam niko ne treba, ali to ne znači da je to istina.

Devica

Najbolji dan za ljubav: petak, 28. oktobar

Jupiter, planeta koja upravlja obiljem, ponovo ulazi u Ribe kao deo svoje retrogradnosti koja se fokusira na vaša romantična osećanja. Svaka ljubav ili veza koja se borila ili koju ste preispitivali sada pronalazi veći mir.

Trebalo bi da budete u stanju ne samo prihvatite svoja osećanja, već i da zaista iskoristite moć koju oni donose u vaš život. Ne pokušavajte objasniti zašto se osećate tako, već samo verujte da je sve to s razlogom.

Foto: Shutterstock

Vaga

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 9. oktobar

Pun Mesec u Ovnu obasjava vaš romantični život i na prvo mesto postavlja romantične teme. Ovo je vreme da prihvatite koliko ste daleko stigli u ličnom razvoju odnosno ljubavnom odnosu i da nastavite istim pravcem.

Ponekad možete previše razmišljati o stvarima do te mere da propustite veće značenje. Zajedno uvek možete pronaći put.

Škorpija

Najbolji dan za ljubav:ponedeljak, 24. oktobar

Severni čvor u Biku u skladu sa Hironom u Ovnu omogućava vam da dostignete novi nivo isceljenja u vašoj trenutnoj situaciji. Ova vrsta promene koja vam je trebala je verovatno i razlog zašto niste uspevali da ostvarite veze kakve želite.

Ovaj mesec je novi početak koji ste čekali, samo budite dovoljno otvoreni da prihvatite ono što dolazi čak i ako se razlikuje od onoga što ste zamišljali da će biti.

Strelac

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 30. oktobar

Sledećih nekoliko meseci će biti izuzetno zanimljivi za Strelca. Mars, planeta akcije, ambicije i želje je u Blizancima početkom oktobra postaje retrogradan. Mars u Blizancima aktivira vaš ljubavni život i učiniće vas izuzetno fokusiranim na ono što vam je potrebno, ono što želite i na svoja prava osećanja.

Tokom ovog vremenskog perioda, zapamtite da je bolje prihvatiti svoja osećanja i biti iskreni nego da pokušavate bilo šta sakriti jer je samo pitanje vremena kada će ona izaći na videlo. Kada ste iskreni prema sebi, konačno možete biti iskreni prema drugima.

Foto: Shutterstock

Jarac

Najbolji dan za ljubav: ponedeljak, 17. oktobar

Meseci u poslednjoj četvrtini ove 2022. godine su vreme za otpuštanje i oslobađanje.

Tokom ove energije, može se desiti da morate da otpustite određenog partnera ili ćete možda samo trebati da se oslobodite uverenja koje vas je sprečavalo da prihvatite ljubav.

Pokušajte da ne dozvolite da vam prošlost više smeta da budete srećni.

Vodolija

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 2. oktobar

Merkur se na početku meseca direktno pretvara u Devicu, stavljajući fokus na intimnost u vašoj vezi. Možda je vreme da stvorite sveto vreme za vezu, da istražite nešto novo zajedno kao par ili da čak potencijalno počnete razmišljati o zajedničkom useljavanju.

Ovo je vaša šansa za veću intimnost, samo treba da vodite računa o tome da vodite razgovore koji vas tamo vode.

Ribe

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 2. oktobar

Merkur je planeta koja vlada umom a vama će pomoći da se fokusirate na praktična pitanja u vezi sa vašom vezom.
Možda ste morali da sredite neke stvari kako biste mogli produbiti odnos ili ćete se baviti pitanjima pretvaranja snova u realnost. Samo zapamtite da ljubav nikada ne odustaje.

***

BONUS VIDEO: tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram