Dnevni horoskop za 7. 11: Bik da smiri strasti u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 7. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Drugi dan vikenda dolazi kao poručen za većinu osoba rođenih u znaku Ovna da se prve svega dobro odmore i rasterete od poslovnih obaveza.

Ljubav: Potencijalno lep dan vas očekuje i na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim kraćim putovanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Za najtipičnije predstavnike Bikova današnje okolnosti nisu najpovoljnije za mnogo mozganja. Preporučljivo je da se malo više opustite i odmorite.

Ljubav: Više detalja i nepovezanih sitnica mogu vam danas zakomplikovati situaciju na ljubavnom polju. Potrudite se da ne reagujete burno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Povoljan je dan da se konačno i vi malo rasteretite od obaveza i uživate u onim stvarima koje vas ispunjavaju zadovoljstvom, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Najmanje jedna lepa informacija u sferi ljubavi trebalo bi da vam ovu nedelju oboji veoma pozitivnim nijansama, naročito ako ste iskreni prema drugoj strani.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Dosta naporan danje pred Rakovima, posebno ukoliko imaju neke nezavršene obaveze iz prethodnog perioda. Ne očajavajte nego krenite napred jedno po jedno da rešavate.

Ljubav: Bilo da su u pitanju stari neraščišćeni računi ili da je reč o svežim otvorenim pitanjima, danas nemojte ništa forsirati.

Zdravlje: Nemojte ignorisati signale upozorenja iz predela stomaka.

Lav

Posao: Izuzetno povoljne astrološke okolnosti tokom drugog dana vikenda nagoveštavaju Lavovima uspešno savladavanje svih potencijalnih prepreka.

Ljubav: Bezmalo sve ljubavne vibracije koje dolaze od drage osobe treba prihvatiti i posvetiti se maksimalno uživanju u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Tokom većeg dela ovog dana pred Devicama je astrološka klima uglavnom naklonjena za aktivnosti vezane pre svega za kuću i porodicu.

Ljubav: Dozu nervoze može vam izazvati sumnjičavo ponašanje drage osobe. Rešite dilemu i otvoreno porazgovarajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Pred Vagama se nalazi uobičajeno miran dan, sa dobro izbalansiranim odnosom fizičkih i mentalnih aktivnosti. Uživajte.

Ljubav: Aktuelna situacija u sferi ljubavi trebalo bi da vas podstakne na konkretnije akcije. Budite verni svojim principima, ali i za nijansu preduzimljiviji nego inače.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Drugi dan vikenda dolazi kao poručen da većina Škorpija najviše vremena i energije posveti pre svega sebi i svojim zaostalim privatnim obavezama.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na ljubavnom planu, tu možete očekivati relativno miran dan, a vi se potrudite da ne bude ravna linija.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Ništa kapitalno bitno nema u najavi za ovu nedelju. Za najtipičnije predstavnike Strelaca biće sasvim zadovoljavajuće da se pridržavaju uobičajenih aktivnosti, pre svega vezanih za rekreaciju.

Ljubav: Potrudite se da budete suptilni i oprezni prilikom komunikacije u sferi ljubavi. Nemojte dozvoliti da vas par sitnica totalno izbace iz takta.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Jarčevima bi ovaj dan mogao da bude jedan od nepovoljnijih za bilo kakve dogovore, ali i ostale aktivnosti. Pokušajte da se opustite i ne razmišljate previše.

Ljubav: Mnogo bolji aspekti nisu ni u sferi ljubavi, mada nisu isključena iznenađenja od vaše drage osobe.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Nema razloga za veliku zabrinutost, ali za tipične Vodolije ova nedelja nikako nije povoljna da insistiraju na sklapanju bilo kakvih novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Opušten dan je pred vama, povoljan da se pozabavite nekom konkretnom ljubavnom akcijom.

Zdravlje: Osim napetosti, nema drugih upozorenja.

Ribe

Posao: Sve što ste zacrtali za ovu nedelju imate realne šanse da bez problema i realizujete.

Ljubav: Skupite hrabrost i budite direktni ukoliko želite da osvojite osobu koja vam se već izvesno vreme dopada.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli