Severina u hit kaputu koji je zasenio i papreno skupu torbu

severina dete milan vučković
Severina Foto: Marko Vavpotic / m24 Salomon / Profimedia

Hrvatska pevačica Severina osim pesmama osvaja i upečatljivim stajlingom. Tako je ona i nedavno oduševila publiku jednim vrlo efektnim kaputom koji bi mnoge žene želele u svom garderoberu.

Seve se pohvalila na Instagramu da se sa putešestvija konačno vratila kući, te je uz veliki osmeh taj trenutak obeležila i fotografijom na Instagramu. Veliku pažnju privukao je njen kaput koji je obukla – dug, pufnast u divnim jesenjim bojama koje se prelivaju, od žute do narandžaste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Sve je uz ovu fotografiju navela i stihove Bjelog dugmeta i malo se našalila – izgledala je malo čudno u kaputu žutom, krojenom bez veze.

Ovaj udoban komad Seve je uparila sa ravnim bež pantalonama i belim patikama, ali i skupocenom svetloplavom torbom brenda Louis Vuitton.

Naime, tašne ovog brenda uglavnom ne mogu da se nađu ispod 1.000 dolara, a neki modeli koštaju i oko 6.000.

Ipak, izgleda da je moćni kaput zasenio i taj luksuzni komad, barem sudeći prema komentarima na ovu njenu objavu.

To i ne čudi mnogo jer kaput kojim se Seve pohvalila može lako da se uklopi u svaki jesenji trend, a izgleda vrlo upečatljivo.

Inače, na radost svojih obožavatelja, Severina u poslednje vreme sve više vremena provodi u muzičkom studiju gde vredno snima novi album.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI