Genijalne hibridne Severinine pantalone nemaju nijednu manu

Severina
Severina Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Na radost svojih obožavatelja, Severina u poslednje vreme sve više vremena provodi u muzičkom studiju. Naime, pevačica vredno snima novi album, a jedan od kompozitora i producenata s kojima radi na novim pesmama je i Filip Miletić.

S njim je Severina prvi put sarađivala na albumu Dobrodošao u klub, a s obzirom na to da je Miletić, između ostalog, koautor njenog mega-hita Brad Pitt, očekivanja Severininih fanova opravdano su velika.

Sudeći po fotografiji koju je pevačica objavila na svom službenom profilu na Instagramu, u studiju pronađu i malo vremena za šalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Vikend u prirodi, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj ona i Filip nose masku za ronjenje i disalicom.

Čak ni ovaj neobičan modni dodatak nije uspeo da zaseni pantalone koje je Severina obukla za ovu priliku. Kako bi izgledao spoj trenerke, kožnih i vojničkih pantalona? Fantastično, što dokazuje ovaj hibridni model koji je pevačica nosila.

Pročitajte još:

Osim zanimljiva spoja tri različita kroja, kombinacija kontrastnih materijala čini ih još upečatljivijima. Koliko dobro izgledaju Severina je već pokazala prilikom nedavnog koncerta u Vinkovcima koji je takođe ovekovečila na Instagramu.

Obožavateljke odvažnijih krojeva i efektnih odevnih komada sigurno bi ove pantalone rado pozajmile iz Severininog ormara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram