Seksi stajling Nataše Bekvalac zbog kog su sve oči na njoj

Nataša Bekvalac
Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Nataša Bekvalac na svakom događaju privuče pažnju svih prisutnih - i to sa razlogom. Njeni stajlinzi su i više nego otmeni, a seksi i može rame uz rame sa holivudskim lepoticama. Ni sinoć nije bilo drugačije.

Novosadska Barbika je na sinoćnom beogradskom eventu, odlučila da ne prođe neprimećeno – i uspela je u tome. A, kada pogledamo ovu brutalnu kombinaciju i haljinu neobične boje, svima nam je i jasno zašto je sva pažnja bila na njoj.

Izazovnu kombinaciju pop pevačice činila je zelena toaleta asimetričnog kroja jednog domaćeg brenda, koja je otkrivala sasvim dovoljno. Dubok prorez je upotpunila špicastim crnim lateks čizmama do pola butine, koje je uparila sa mečing lateks rukavicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Otkrivena su i njena prelepa ženstvena ramena, a tu je i dekolte da zagolica maštu svakog. Osim što je ova kombinacija izuzetno seksi, sa druge strane je skroz sa ukusom i vrlo ženstvena. Retko ko se ne bi odlučio za ovakav stajling.

Naravno uz ovakav statement autfit, kosa je svedena, zalizana i vezana dok je šminka vrlo izražena u predelu očiju, crna i moćna.

Komentari gore, a među pohvalama našli su se i brojni emotikoni ‘vatrice’ Katarine Bekvalac i Olje Bajrami, jer ona prosto gori.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram