Dnevni horoskop za 6. 7: Ovan da bude strpljiv u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za utorak 6. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Moguća su neslaganja i nerazumevanje kako od bliskog okruženja tako i nadređenih. Pokušajte da iskontrolišete svoju impulsivnost i ne ulazite u verbalne konflikte.

Ljubav: Sitne čarke i nesuglasice moguće da vas očekuju i u ljubavnoj sferi. Ne dajte povoda ozbiljnijim neslaganjima, budite strpljivi.

Zdravlje: Napetost, stres.

Bik

Posao: Raznorazni problemi mogu iskrsnuti danas na poslovnom planu kod Bikova, a moguće je da će i komunikacija sa saradnicima povremeno biti napeta. Budite spremni na kompromis.

Ljubav: Izbegavajte rasprave jer je malo verovatno da ćete nešto postići pozitivno. Kritike i komentare najbolje ostavite za sebe ili ipak za neki drugi dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Veoma dinamičan i po pitanju raznih poslovnih aktivnosti opterećen dan. Nemojte da se nervirate, napravite plan po prioritetima i krenite ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Od vas zavisi ishod potencijalnih ljubavnih dešavanja ovog utorka. Potrudite se malo više oko osobe koja vas zanima. Ništa se neće desiti samo od sebe.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Rak

Posao: Konkurencija u vašem najbližem poslovnom okruženju je prisutna i očekujte određene provokacije, koje vam na sreću ne mogu doneti neku veću štetu.

Ljubav: Nije povoljan dan da se bavite ozbiljnim temama. Pokušajte da se opustite i vratite stabilnost aktuelnom odnosu. Pokažite malo više razumevanja prema drugoj strani.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Lav

Posao: Mogući su problemi u komunikaciji sa najbližim saradnicima. Pokušajte da nametnete svoje stavove, ali nikako ne forsiranjem, potražite neku bolju taktiku.

Ljubav: Moraćete da smanjite impulsivnost, potrebu za raspravama i da kontrolišete svoja raspoloženja koja bi mogla biti jako promenljiva.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija, pišu na sajtu Astroputnik.

Devica

Posao: Dosta obaveza očekuje Device i ovog dana, a moguće je i da vam iskrsnu i neke dodatne. Bez nervoze, pokušajte da se što bolje organizujete.

Ljubav: Dobro proverite sve informacije, kako ne bi izazvali ozbiljnije nesporazume na ljubavnom planu.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vaga

Posao: Moguće nesporazume u komunikaciji kako sa saradnicima, tako i nadređenima pokušajte da izbegnete na što bezbolniji način, vašim diplomatskim pristupom i spremnošću na kompromis.

Ljubav: I vi i draga osoba mogli biste biti napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni. Možda je bolje da se malo povučete i razmislite o svemu.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na osetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Možda ćete morati da tražite nove pristupe problemima koji su aktuelni. Moguće su varnice i napetosti između vas i bliskih poslovnih saradnika.

Ljubav: Potrebno je da ponekada vi neke stvari i prećutite i razmislite pre nego što odreagujete. Nemojte donositi prebrzo zaključke i odluke.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Strelac

Posao: Moglo bi doći do neočekivanih promena i to u poslednjem trenutku, što dovodi u pitanje sam projekat i rokove. Nikako da se usaglasite sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Potrudite se da ne provocirate drugu stranu, ali i da ne povlačite neke drastične poteze. Treba vam malčice strpljenja.

Zdravlje: Radite na promeni nekih loših životnih navika. Osećaćete se mnogo bolje i energičnije.

Jarac

Posao: Bićete pritisnuti kratkim rokovima oko završetka poslovnih obaveza, ali imaćete dovoljno i snage i volje da sve privedete kraju na vreme.

Ljubav: Još jedan lep dan u najavi je pred vama na ljubavnom planu. Bavite se zajedničkim planovima za budući period, putovanja, odmor. Uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Vodolijama se otvara jedan period u kome će imati dosta prilika za nove poslove. Samo napred, budite ambiciozni i vredni.

Ljubav: Budite spremni da pre svega saslušate i porazgovarate o svemu što možda muči drugu stranu.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Mogli biste da imate izvesnih problema u odnosu sa nadređenima, ali i sa saradnicima uopšte. Uradite ono što je do vas da bi se situacija stišala. Budite spremni na kompromis ili na promenu uslova saradnje.

Ljubav: Sve nedoumice i sumnje koje vas već neko vreme opterećuju rešićete isključivo razgovorom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram