Dnevni horoskop za 6. 6: Strelcu potrebna psihofizička relaksacija

Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 6. jun 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: U novu radnu nedelju tipični Ovnovi trebalo bi uđu vrlo oprezno, što zbog svoje promenljive energije, što zbog promenjenih okolnosti na poslovnom planu. Imaćete osećaj da ste zakočeni i zablokirani baš po onim pitanjima koja su vam suštinski važna.

Ljubav: Nezadovoljstvo poslovnim segmentom, nikako nije preporučljivo da prenosite na ljubavnu sferu. Stišajte strasti.

Posao: Napetost, nervoza.

Bik

Posao: Potrebno je na samom startu da dobro procenite pre nego što se prihvatate obaveza za koje znate da ih je izuzetno teško izvršiti i da će vam doneti samo dodatne probleme.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas i na ljubavnom planu. Pokušajte da izbegnete sitne čarke i provokacije druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Blizanci

Posao: Prvi radni dan u nedelji Blizancima donosi zastoje u realizaciji već dogovorenih poslova, pre svega zbog vaše lošije organizacije a i komunikacije sa saradnicima.

Ljubav: Vodite računa šta pričate i kome se poveravate o detaljima svog ljubavnog života. Ne gušite sebe nekim situacijama i ljudima koji vam ne prijaju i crpe energiju.

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Odličan radni dan u najavi je pred Rakovima. Slede vam zanimljivi poslovni momenti, i osetićete da vam se neke prilike približavaju, ali nemojte žuriti sa konkretizacijom.

Ljubav: Nemojte biti egoista i škrti i misliti samo na sopstveni komfor i ugađanje. Posvetite se sa malo više pažnje i potrebama druge strane.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Već na startu radne nedelje od Lavova se očekuje da oberučke prihvate profesionalne izazove, i hrabro se nametnu na lidersku poziciju u poslovnom okruženju koju i zaslužuju. Samo napred.

Ljubav: Ako budete stavili sebe i sopstvene interese na prvo mesto, lako će dolaziti do kratkotrajnih varnica. Menjajte nešto u svom ponašanju.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Prilično težak dan čeka većinu Devica na poslovnom polju, naročito u segmentu posla koji se tiče organizacije i komunikacije sa saradnicima.

Ljubav: Slede vam ozbiljni razgovori sa dragom osobom vezanih pre svega za dalje funkcionisanje i opstanak vaše veze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Početak sedmice donosi brojne aktivnosti Vagama, a moguće je da ćete otkriti i da se neko nekorektno ponašao prema vama ili izdao vaše poverenje.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje odražava se i na raspoloženje drage osobe, pa pokušajte da izbegnete one negativne situacije.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Ove sedmice će na poslu biti prisutna pojačana nervoza, ali obzirom na to da ste vi u ovom periodu spremni da se prilagodite i nađete kompromis sa onima sa kojima sarađujete, više je nego izvesno da vas ovo neće u većoj meri poremetiti.

Ljubav: Vaša okrenutost sebi i sopstvenim interesima, mogla bi da izazove negodovanje vaše drage osobe.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Ove nedelje biste od samog početka mogli da imate česte situacije da vam iskrsavaju neke zaostale obaveze, što će vas vraćati korak unazad i usporavati ostale tekuće aktivnosti.

Ljubav: Neki sitni problemi ne bi trebali da remete vaš odnos sa partnerom, podelite i lepe stvari i probleme.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Vi ste u pregovorima ka konkretizaciji novih poslova i veoma važne da istrajete i u tome. Svu svoju energiju, iskustvo, ambiciju treba da usmerite na nove projekte i inovacije na polju posla.

Ljubav: Verovatno zbog poslovnih obaveza, tek za ljubavnu sferu neće vam ostati dovoljno ni vremena a ni volje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Možete biti zadovoljni ostvarenim poslovnom rezultatima u toku ove nedelje, kako na polju realizacije poslova tako i na finansijskom planu. Samo napred.

Ljubav: Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu i da putujete i da se družite sa prijateljima. Birajte šta vam je po volji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Već na samom startu nove radne nedelje potencijalni problemi mogu se pojaviti u sferi komunikacije sa poslovnim okruženjem. Dogovori i organizacija je takođe na niskom nivou.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavnih odnosa, čeka vas jedan prosečan dan, sa minimumom ličnog angažovanja.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Joga vežbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram