Dnevni horoskop za 6. 5: Škorpiji propadaju ljubavna očekivanja

dnevni horoskop
Foto: GLOBAL / The Photo One / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 6. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovnovima praktično ništa nije išlo glatko prethodnih dana na poslovnom planu, pa ovaj petak dočekuju sa ogromnim olakšanjem.

Ljubav: Ako ima razloga za lepim osećanjima na prošlih par dana, onda su najverovatnije povezana sa sferom ljubavi. Uživajte i čuvajte osobu koju volite.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Za poslednji radni dan u sedmici tipični Bikovi su ostavili dosta obaveza koje treba obaviti sa zakašnjenjem.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke dragoj osobi, koja je razočarana nekim detaljima vašeg ponašanja prethodnih dana.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Blizanci

Posao: Uspevate da privedete kraju sve obaveze koje ste planirali i bićete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ne bi trebalo da vas iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali. Budite opušteni i pustite da se stvari odvijaju svojim tokom, ništa ne brzajte.

Zdravlje: Obratite pažnju na potencijalni pad imunosistema.

Rak

Posao: Vrlo je realno da ovaj petak bude uspešan radni dan za Rakove. Biće za nijansu lakše, ako obaveze podelite sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Bavite se stvarima koje volite i u kojima istinski zajednički uživate. Ne bi bilo loše da obradujete jedno drugo nekim poklonom.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Imate podršku nadređenih i nekih važnih ljudi za svoje planove. Postoji mogućnost obnove saradnje sa bitnom osobom iz prošlosti.

Ljubav: Možda nije realno da bude kapitalnih dešavanja, ali fine stvari mogu vam se dogoditi na polju ljubavnih relacija, naročito ako ste bili aktivni prethodnih dana.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Prilično naporan radni dan očekuje Device prvenstveno zbog povećanog obima posla, a kratkih vremenskih rokova.

Ljubav: Iskoristite dan za izlazak i druženje sa zajedničkim prijateljima, potrudite se da udovoljite vašoj dragoj osobi.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Vage dočekuju objektivno umorne, ali i nervozne zbog brojne papirologije i eventualnih kašnjenja.

Ljubav: Nešto slično za očekivati je da se preslika i na polje ljubavnih odnosa. Pozabavite se najviše ličnim stavovima i ponašanjem prema dragoj osobi.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa grlom i disajnim putevima.

Škorpija

Posao: Na kraju radne sedmice Škorpije imaju sve realne izglede da u mirnoj atmosferi uspešno privedu kraju profesionalne obaveze.

Ljubav: Bezmalo sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi, ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti, bez velikih neočekivanih iznenađenja.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Strelac

Posao: Na kraju radne sedmice realno je da većina Strelčeva ima dodatne motive da još nešto završi. Potrudite se, mogli biste da očekujete i zaslužene pohvale.

Ljubav: Opuštena atmosfera i prijatno društvo, daće vam tokom ovog petka realne šanse da doživite nekoliko lepih trenutaka, ukoliko ih posvetite dragoj osobi.

Zdravlje: Osim manjih reumatskih tegoba, nema drugih upozorenja.

Jarac

Posao: Tokom većeg dela poslednjeg radnog dana u sedmici, Jarčevi bi trebalo da budu angažovani i vredni, a nije isključeno da vas očekuje i nova poslovna ponuda ili dogovor.

Ljubav: Stare nerazjašnjene dileme mogu vam danas zatalasati polje ljubavnih odnosa. Dobro razmislite pre nego što povučete bilo koji potez.

Zdravlje: Fizički umor.

Vodolija

Posao: Na kraju radne sedmice tipične Vodolije nemaju baš mnogo razloga za zadovoljstvo, što se može reflektovati kroz nervozu i nešto lošiju poslovnu komunikaciju.

Ljubav: Poželjne su zajedničke aktivnosti sa dragom osobom, a vi ne budite pasivni veće se malo potrudite.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela leđa.

Ribe

Posao: Vrlo dobri aspekti za uspešan završetak radne sedmice očekuju Ribe, a realno je moguće obnavljanje neke saradnje iz prošlosti.

Ljubav: Onoliko koliko zavisi od vas, dajte doprinos da postojeći partnerski odnosi ne budu dodatno opterećeni nedostatkom iskrene komunikacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram